torstai 9. helmikuuta 2012

Niin huoleton oli han, etta edellispaivankin vasta pari paivaa myohemmin huomasi

Mulla on hiukan tallainen olotila nyt. Satuin avaamaan yhden keittiokaapin tanaan, ja huomasin, etta kuudesta viinilasista oli yksi poissa. TIEDAN, etta niita oli kuusi alunperin, ja tiedan myos, etta niita ei ole kaytetty. Nyt olen sitten pengastanut koko asunnon ylosalaisin, eika sita loydy.

Omituista.

Kavin taas tanaan kaakelikaupoilla, ja JUST ne matat, vaaleat kaakelit, jotka haluaisin, ovat tilaustavaraa, viiden viikon varoitusajalla. Ja mina kun tarvitsisin ne heti maanantaiksi. Kas, ettei nyt sitten tassa ihanassa joutilaisuudessa (?!) niitakaan saanut aiemmin hankittua. Huomenna uusi yritys, viela on pari kauppaa kaymatta lapi. Eteiseen tosin loysin ihanat, hiukan rosopintaiset mustat laatat, jossa oli hiukan epatasainen varipinta. Mukana oli tummanvihreaa ja punervanruskeaa, jota eteisen mannysta tehdyssa kenkakaapissa ja naulakossa on. Saumauksiin ajattelin hiukan samaa blingblingia kun kylpparin lattian saumauksiin on tulossa.

Jos jollakulla lukijoista on tallaisista laatoista eteisen lattiassa huonoja kokemuksia, niin kommentoikaa ihmeessa. Mitaan kiiltavaa laattaa en sinne halua, silla olen muutenkin ihan maestro liukastelemaan.

Sitten kavin reiki-energiahoidossa. Lisaa siis humpanpumppaa. Puolustuksekseni on sanottava, etta en itse sellaista varannut. Kyseessa oli City Dealin parituntinen hermoratahieronta, mutta paan alueen kasiteltyaan hoidon antaja ilmoitti, ettei pysty sita sen enempaa jatkamaan, koska hanella on "sellainen vahva tunne". Han kavi konsultoimassa kolleegaansa, ja ilmoitti, ettei voisi antaa kuin reiki-energiahoitoa.

No mitas siina sitten teet. Samalla tavalla ilmoitti hieroja viime viikolla, etta syovan hoidoista pitaa kulua vuosia, ennenkuin han uskaltaa tehda kokovartalohieronnan. Hieroja sentaan tarjosi korvaukseksi jalka- ja paahieronnan, mutta tanaan minua ei tama reikihomma ollenkaan miellyttanyt.

Tulipa nyt sekin kokeiltua. "Hoidon" jalkeen hoitaja ilmoitti todella tunteneensa kuinka kroonisesti vaurioitunut lannerankani, sormien artroottiset nivelet ja oikea olkapaa "oikein imivat energiaa", ja suositteli "hoitoa" kolmen sarjana, tarjouksessa 120 e (noniin, mina itse olin naista "vaivaisista" paikoistani hanelle jo kattelyssa kertonut, ettei mikaan ihme, etta han sanoi nain). No way, mina en sellaiseen rahojani tuhlaa. Ainakaan tama reikijuttu ei hetkauttanut mitenkaan. Kokeilen sita hermoratahierontaa sitten joskus myohemmin. Pitaa kuulemma laakarilta saada kirjallinen lupa.

Olen sitten hiukan shoppaillutkin eilen ja tanaan: Kolme kasilaukkua, kolme paria kenkia, luonnonvalkoinen kaulaliina (sellainen paan yli pujotettava hauska putkimallinen), naihin sopivat hansikkaat ja baskeri (milloinkohan muuten olen viimeksi hattua kayttanyt, paksu tukka eristaa niin hyvin  - sitten muistin, etta onhan minulla kotona sellainen luonnonvalkoinen villainen pillerihattukin), luonnonvalkoisen villatakin, uuden kevattakin, kaksi mekkoa, yopaidan, hiuskoristeita ja mustan ruusun takin rinnukseen, korusetin ja kahdet jazzhousut, niille on aina kayttoa vaikka joogatessa.

Laitan kuvia, kunhan ehdin. Vahan ajattelematonta kylla ostaa hiuskoristeita kun saattaa olla, ettei kohta ole hiuksiakaan. Varmaan nuo ruusukkeet joutuu sitten laittamaan laastarilla kiinni paanuppiin, ihan niinkuin pikkuvauvoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!