keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Lisukkeita pihvin tai kalan kanssa

Tassa pari helppoa:

Pakasteparsakaalta voi paistella vaikkapa valkosipulivoissa. Se ei oikeastaan muuta tarvitse.
Tuoreita sienia ja sipulia oliivioljyssa paistettuna. Loppusuoralla pannuun voi lisata hiukan silputtua persiljaa, tiraus sitruunamehua ja rouhaistua mustapippuria (+suolaa). Tama kay hyvin myos alkupalasta, ja jos se on tehty hyvista metsasienista, kuten kanttarelleista, aina paremmalta se maistuu.
S-ryhman kaupat myyvat ihan kelvollista valkosipulivoita Rainbow-merkin alla. Sita voi kayttaa noiden parsakaalien hauduttamiseen vallan mainiosti, ellei halua ruveta valkosipuleita kuorimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!