sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Minimalistista

Joku kerran kysyi, että mikä on minimi ehostuksessa. Voi toki olla ihan nihilistinenkin sen suhteen, mutta jos ajatellaan kauneudenhoitoa laajemmalla skaalalla, niin esimerkiksi entisen työkaverini rehottavat kainalokarvat ja hihattomat topit ovat aika kamalia näin naisenakin katsella.

Japanissahan katsotaan todella epäkohteliaaksi jos nainen on ilman meikkiä. Tuntuuhan se hiukan liioittelulta, mutta ainakin minulla on jokin minimi siinä asiassa.

Skinfoodin Water Drop - CC-voide, Honeybee Gardensin huultenrajauskynä, Bourjoisin miniposkipuna ja Kikon ripsiväri.


Itseasiassa tuota poskipunaakaan ei normaalisti tarvita. Ja jos tarvitaan, huulikynää voi levittää sormille ja siitä sitten taputella naamaan.

Skinfoodin CC on oikeasti ainakin minulle se paras. Muitakin hyviä on, mutta kalpeammalle naamalle, itse olen aika tumma. Mitään paksua pakkelia ei tarvitse, ja arvostan noiden alkuperäisten BB- ja CC -voiteiden muita ominaisuuksia, siis en peittävyyttä vaan hoitavuutta. Eikä sitä voi sekoittaa päivävoiteisiin.

Nyt tulikin mieleen, että näistäkin tarvitaan erillinen postaus :)



Mainittu CC-voide kädenselällä.

Aurinkosuojakerroin on plussaa ja se on kaikissa noissa aasialaisissa voiteissa. Täällä ei vielä täysin sisäistetä auringon haittoja.

Jos tähän jotakin haluaisin lisätä….se sitten seuraavassa postauksessa.


Hiukan väärinpäin, mutta kuten sanottu, minimimeikillä mennään ja tukka erivärisillä nipsuilla kiinni.


6 kommenttia:

  1. Alkoikin toden teolla kiinnostaa tuo Skinfood. Jännä muuten, että ainoa ystävistäni, joka ei ole koskaan käyttänyt minkäänlaista meikkiä, on ollut jo 20 vuotta naimisissa japanilaisen miehen kanssa. Ehkä hänen miehensä on sitten poikkeus japanilaisten joukossa kun ei ole esittänyt toiveita että vaimon pitäisi meikata. Ystävä on siitä onnellisessa asemassa, että hänellä on terve iho ja kaunis ihonväri sekä tummat kulmakarvat ja ripset.

    VastaaPoista
  2. Minä taidankin puhua bisnessmaailmasta, koska se on omaa todellisuuttani :)

    VastaaPoista
  3. Jos nyt pitäisi kasata tämä minimaalinen paketti niin se olisi tuon Skinfoodin CC-voiteen lisäksi tämä:

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2013/07/tonymoly-cats-wink-3go-maskara.html

    Huulikynästä on ollutkin juttua. Lumene petti vaihtamalla koko homman uusiksi, eli lemppareita on, mutta parasta etsitään.

    VastaaPoista
  4. Ystävän miehellä on ekonomin koulutus, mutta taiteilijana ja käsityöläisenä hän on itsensä elättäynyt, ja varmasti arvonsa ovat siltä puolelta.

    VastaaPoista
  5. Niin, kaikkea ei voi 100%:sti yleistääkään :)

    VastaaPoista
  6. Totta! Yksilöitä olemme kaikki, niin suomalaiset kuin japanilaiset.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!