tiistai 18. helmikuuta 2014

Luonnonmukaista tuuheutta ja puhtautta

Kyllähän ponnekaasupulloissa olevat kuivashampoot ovat käteviä käyttää, mutta eiväthän ne kaasut, yleisimmin käytetyt propaani ja butaani, ole ihan täysin ongelmattomia. Sprayt ovat ainakin palonarkoja. Kaasujen lisäksi niissä on kuivattavaa alkoholia.

Jos ajatellaan kuivashampoiden ainesosia, niin jonkinlainen tärkkelys on yleensä se hiuksista rasvaa imevä ja sikäli tehokas osa. Joissakin kuivashampoissa on myös silikoneja, jotka saattavat tukkia päänahan huokosia. Muuten kuivashampoiden koostumus ei ole yleensä mitään rakettitieteen tuntemusta vaativaa.

Minulle oli yllätys, että ihan 100% luonnollisiakin kuivashampoita saa, enkä nyt tarkoita perunajauhopakettia keittiön kaapissa. iHerb myy kolmea merkkiä, joissa on myös hiustenväriin sopivia sävyjä, jotka saavat värjättyjen hiusten juurikasvunkin kätkettyä.

Hankin tuota Ambiancen shampoota, koska siinä on iso täyttöpakkaus mukana ja siksi se tuntui edullisimmalta näin raskaan tukan omaavalle kuivashampoon suurkuluttajalle.

Paketti päältä.

Kas, siinä onkin levitin mukana!

Sudin saa suojattua ennen korkin laittoa päälle, etteivät karvat ala sojottaa minne sattuu.

Ihan näpsäkkä tuote, mahtuu hyvin käsilaukkuunkin, MUTTA epäilen, että jauhesäiliö täytyy ainakin oman mielenrauhani vuoksi teipata kiinni ennenkuin sen käsilaukkuun laittaa. Voi olla, että murehdin turhaan ja että siinä on tarpeeksi kierteitä pitämään säiliö kiinni, mutta minun laukuissani on vuosien varrella tapahtunut kaikenlaisia salamyhkäisiä kaikki sinne laitetut tavarat värjääviä juttuja, joten parempi vara kuin vahinko.

Jokatapauksessa tällä saa kuivashampoon sinne, minne pitääkin, ja kun päänahkaa hiukan sen jälkeen hieroo normaliin tapaan, shampoo hoitaa tehtävänsä oikein hyvin.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen ja kätevässä pakkauksessa oleva tuote. Sudinsuojausmekanismista plussaa. Jos ei halua teippailla, niin miten olisi pikkuinen pussukka, esim Minigrip...

    VastaaPoista
  2. Luulen, että teipin siihen laitan, senhän saa helposti kuitenkin pois. Maalarinteippiä kierros ympäri pitää varmasti hyvin, eikä tarraavampia teippejä tarvitse.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!