lauantai 1. helmikuuta 2014

Liikuntapäiväkirja - 28 viikkoa takana

Niin se vaan kuitenkin on mennyt alaspäin tämäkin viikko kuin lehmän häntä. Maanantaina aloitin komeasti tunnin aerobisella (se samperin kuntopyörä), ja homma sujui kuin tanssi. Tiistaina puntteja ja laitteita, mutta sitten hiukan plösähti.

Olin illalla hiukan viihteellä erään ystäväni kanssa ja hommat pääsivät hiukan kasaantumaan, eli keskiviikko ja torstai meni sitten siinä.


Joo, eilen ajattelin vietttäväni KOKO iltapäivän salilla, mutta sitten eräs miespuolinen henkilö muistutti laittavansa illallista, joten koko saliharkat kutistuivat sitten pieneen aerobiseen ja infrapunasaunaan.

No ilta toki oli hauska (ynnä ruoka ja viini erinomaista, mukaanlukien jälkkärin jälkeinen calvados ja kaffee) ja ainoa tilastotappio oli humussa kadonnut oikean silmän piilari. Hankala juttu sinänsä, sillä olen laittanut rillini johonkin niin hyvään paikkaan, etten itsekään niitä löydä.

Onneksi tuli tilattua lisää piilareita täältä, jossa oli aika edullisiakin linssejä. Yli 70 euron tilauksen yhteydessä saa 10 ml:n Christina Aguileran Royal Desire -parfyymin, joka ei ole kökömpi ollenkaan.

Mutta ensi viikolla on personal trainerin rääkkitunti, joten ehkä se tästä taas. Tai pakkohan sen on.


2 kommenttia:

  1. Nyt kun olet jo näin pitkään harrastanut säännöllisesti liikuntaa niin olisi myös kiva kuulla, miten se on vaikuttanut elämääsi, ovatko tulokset olleet odotusten mukaisia?

    VastaaPoista
  2. Onhan se vaikuttanut. Tai ainakin eräs ystäväni kommentoi minun olevan huomattavasti ripeämmän oloinen - no mitä se sitten tarkoittaakaan. Jonkinlaista kestävyyskuntoa on kuitenkin saavutettu, mikä on hyvä juttu, koska tuon käsileikkauksen jälkeen se todella rapistui.

    Onahn se myös totta, että siitä jää hyvä fiilis. Ensi viikolla saa PT laittaa mut rehkimään kunnolla, ja pitää palata samalla vanhaan liikuntarytmiin.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!