Onnistuu varmasti muustakin, kuivatusta ja suolatusta naudanlihasta, tosin bresaola on todella mureaa ja maukasta! |
Blogi terveydestä, terveellisestä ruoasta, kosmetiikasta, luontaistuotteista ja yleensä maailmanmenosta aikuisen naisen silmin nähtynä. Kaksi kierrosta syövän sairastelua värittää elämääni ja arkielämän psykologiaa ja johtajuuttakin sivutaan. Taustaltani olen mm. pitkän linjan lääketutkimusammattilainen, joten ruodin postauksissa kosmetiikan ja luontaistuotteiden ainesosia ja tehoa omien käyttökokemusten ohella.
lauantai 8. helmikuuta 2014
Yksinkertaista ja hyvää!
Paketillinen mesclun-salaattia, tms., pöyhitään balsamicon ja oliiviöljyn kanssa ja laitetaan lautaselle. Keon päälle bresaolaa (näkyy löytyvän Suomestakin Stockalta valmiiksipakattuna) ja muutama nokare vuohenjuustoa. Se ei siis tarvitse kuin muutaman nokareen, kuvassakin oli hiukan liikaa. Rouhaus pippuria päälle ja herkullinen ateria on valmis!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!