torstai 6. helmikuuta 2014

Hienoa designiä ja eiliset coctailkutsut

Eilen illalla olin eräissä coctail-kutsuissa, jossa oli erinomainen tarjoilu ja vielä erinomaisempi ohjelma. Kaiken kukkuraksi vielä mukavia ihmisiä, joten ilta oli kaikin puolin onnistunut.

Illan loppupuolella meitä viihdytti mentalisti Pete Poskiparta, ja täytyy sanoa, että show oli ihan loistava. En ole aikaisemmin koko tyypistä kuullutkaan, ja vielä ihmeellisempi tieto oli se, että hän tekee radiossakin taikatemppujaan. Pitääpä virittäytyä tämän radion taajuuksille ja katsoa  - tai siis kuunnella, miten homma sujuu. Eka kertaa kuulen, että joku tekee taikatemppuja radiossa. Mielenkiintoista.

Korttitemppuja laastarit ja teräsmaski silmillä.

Illatsujen aikana oli Guerlainin huulipuna tehnyt kepposiaan laukussani. Hieno keksintö tämän punan hylsy, mutta voi kun se pysyisi joskus kunnolla kiinni! Runsaspigmenttistä huulipunaa ei tarvitse paljoa joutua laukussa olevien muiden esineiden pintaan, kun se jo sotkee aikalailla ärsyttävästi.

Hieno ja raskas on hylsy….

Hienosti ajateltu peiliviritys….

Vaan kun se onneton pysyisi kiinni!

Onko punani maanantaikappale, vai onko kaikissa muissakin näissä punissa sama ongelma? Designer on jättänyt jotakin huomioimatta, vai onko tässä joku jippo, mitä minä en ole huomannut?


2 kommenttia:

  1. Kaunis hylsy, mutta ilmeisen epäkäytännöllinen. Pakkausasiat ovatkin mielenkiintoisia... mitkä ovat kivoja ja mitkä eivät, mitkä toimivia ja mitkä eivät - entäs pakkauksen vaikutus ostohalukkuuteen...
    Mitäs jos tehtäisiin jossain välissä postaukset aiheesta?

    VastaaPoista
  2. Pakkauspostaukset ovat mielestäni todella hyviä jos ne liittyvät johonkin kätevään ominaisuuteen, tai ihan toivottomaan sellaiseen (kuten tässä postauksessa).

    Mutta postaukset, jossa ihastellaan pullon tyylikästä muotoilua ja sitä, miten hienosti se sopii kylppärin kaakeleihin, ovat mielestäni aika joutavanpäiväisiä. Siis jotakin erityistä raportoitavaa pitäisi pakkauksessa olla.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!