maanantai 2. kesäkuuta 2014

Liikuntapäiväkirja - 42 viikkoa takana

Viime viikolla perjantaina päästiin Fustratunneissa puoleen väliin saakka, tehtiin hiukan mittauksia, mutta vielä ei mitään niin hirveän radikaalia muutosta näkynyt. Viikonloppuna tuli hiukan herkuteltua pizzalla, ja niin se on van sanottava, ettei vatsani siedä gluteeniviljoja, sillä tänään meni koko päivä ihan plörinäksi vatsavaivojen takia.

Viime viikolla li kaikenlaisia kiireitä, joten liikunnat jäivät kahteen fustrakertaan ja torstaina pyhäpäivästä huolimatta tein salilla koko ohjelman läpi. Sentään jotakin.

Tälläkin viikolla on kaikenlaista ekstraohjelmaa, joten ei yhtään sen paremmalta näytä viikko siinä mielessä. Kun kerran päivä meni näinkin kurjissa merkeissä (ja tänään on vielä synttäripäivänikin), kävin haahuilemassa kirpputorilla ja ostin karkkia. Liian makeita ovat minun suuhuni, mutta näköjään niitä tulee puputettua! Näistä tulee ihan lapsuus mieleen, silloin sai joka paikasta lehmäkarkkeja.

"Aitoa kermaa ja aitoa voita". Erinomainen lisä tähän fustran omaan rasvattomaan ruokavalioon....

Jätin nyt taas syöpälääkkeet pois, nekin kun kuivattavat ja ohentavat ihoa. Nyt tästä rasvattomasta ruokavaliosta on sitten naama rypistynyt ja suupielet ovat rikki. Mahtaako olla hyvä ruokavalio noin pidemmän päälle? Ulkoista rasvausta on kyllä joutunut tekemään joka välissä, ja iho imee kaiken, mitä sille laittaa. Jalkapohjia ja kämmeniä kutisee ja käsivarsienkin iho on kuin pergamenttia. Payotin voide numero 2 (Payot Creme N°2) sentään hiukan pehmentää ja hoitaa ihoa.

Hyvä voide kuivalle iholle!

Tämän kaiken lisäksi on mennyt monta tuubia Essexin emulsiovoidetta. Tämä tahti käy tyyriiksi sekin, vaikka eivät perusvoiteet niin paljoa maksakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!