maanantai 16. kesäkuuta 2014

Smashbox

Smashboxin parhaiten myydyt tuotteet saa  nykyään myös testeriboxissa, joka on tämännäköinen.  Ihan hyvä tapa tutustua hyviin tuotteisiin, joista tässä alempana arvioita.




Try it Kit sisältää Smashboxin öljyttömän Photo Finish -primerin, Photo Finish Lid Primerin, Full Exposure Mascaran, Limitless Eye Linerin ja Lip Enhancing Gloss -huulikiillon sävyä Illume.



Primer on todella hyvä. pidän erityisesti siitä, ettei se jätä iholle paksua silikonikalvoa, jota inhoan. Luomenpohjustajasta en pidä ihan yhtä paljoa, sillä se ei vedä vertoja Urban Decayn vastaavalle. Hyvä kuitenkin ja ostaisin uudelleenkin.

Ripsiväri ei ole ollenkaan pöllömpi. Olin itse asiassa hiukan yllättynytkin sen laadusta, sillä se tuuhentaa ja pidentää ripsiä hyvin! Eikä jätä ripsiä paakkuiseksi. Harja on todella muhkea!

Eye lineristä en sano mitään, sillä se ei herätä ainakaan toistaiseksi mitään suuria tunteita. Pysyvyyttäkin hiukan epäilen, ja toki korjaan arvioni jälkeenpäin enemmän käyttökokemusta saatuani, jos on tarpeen.

Huulikiilto taas on varmaan yksi parhaimmista pitkään aikaan! Tahmeaahan se on, kuten kiillot nyt vaan ovat  - mutta erittäin kaunis kullanhohtoinen kesäsävy!



Nyt sitten *kikatusta*, ette ikinä arvaa, mitä nuo laastarinnäköiset suupielissäni ovat.... No, se selviää tulevista postauksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!