perjantai 13. kesäkuuta 2014

Hajuista?

Se nyt on selvä, ettei kukan pida hieltä haisevista kavereista lähellään, saatika sitten, jos he haisevat vielä jollekin muulle pahalle. Onneksi näin harvoin tapahtuu. On olemassa kuitenkin esim. skitsofreniasta kärsiviä, jotka eivät hahmota omaa kroppaansa, joten oman hygienian hoito voi olla haastavaa. Tuli vaan mieleen eräs entinen potilaani, joka sairaalassa ehdotti, että vessaan laitettaisiin peili, että hän näkisi, että onko "peräpeili" puhdas siellä käynnin jälkeen. Kuulostaahan se huvittavalta, mutta näinkin hankalaa se voi olla.

Salilla monet (nuoremmat) naiset monasti suihkivat kainaloihinsa deodorantteja jo salille mennessä. Arvostan ajatusta toisten huomioonottamiseta, mutta what's the point! Kaikkihan me siellä hikoillaan, tai ainakin meidän pitäisi! Eihän kuntosali mikään hupiklubi ole, ainakaan sanan varsinaisessa mielessä.

Tämän postauksen pointti koskee treenivaatteiden hajuhaittoja. Olen näistä postaillut enemmänkin ja ahkeran urheilijan kannattaakin kalliisiin "hajuttomiin" treenivaatteisiin sijoittamisen sijaan pestä kamppeensa shampoolla (kyllä, en houri!).

Anyway, jos et sitä tee, on Glade (jolla on jos jonkinlaista kotihajustetta, jotka todennäköisesti ovat haitallisia terveydelle). Uskomatonta, mutta ehkä näitä treenikamppeitten raikastajiakin joku ostaa.

Odotellen heidän vastaustaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!