maanantai 30. kesäkuuta 2014

Luonnollista kesälookkia

Minun kosmetologini näyttää aina niin laittamattoman kauniilta, mitä olen ihmetellyt jo pitkään. Hänen salaisuutensa ovat kestopigmentoinnit ja sitten - näin kuulin - Shiseidon BB-voide. Tutkiskelin hiukan asiaa ja löysin sitten Shiseidon Urban Environment Tinted UV Protector -voiteen, joka ei tosin ole BB-voide, mutta vaikutti hyvältä mm. siitä syystä, että siinä on broad screen spf 43, fysikaalinen aurinkosuoja ja se on vedenkestävä aina 40 minuuttiin saakka. Lisäksi se on öljytön ja uppoaa ihoon mukavasti. Beccan Beach Tint - punan (jota voi käyttää iin poskilla kuin huulillakin, ja joka on myös vedenkestävä) kanssa tämä on oikein hyvä pari, varsinkin jos viettää aikaansa rannalla.

Periaatteessa Shiseidon voide on sävyttävä päivävoide, mutta se peittää aika hyvin olematta kuitenkaan paksun näköinen kasvoilla, vaikka sitä joihinkin paikkoihin kerrostaisikin. Olen todella tyytyväinen ostokseeni.

Kuvassa muuten ei ole poskipunaa ja huulilla on vain ja ainoastaan Kikon Kiss Balm, joka siis on sävytetty huulihoide, sävy on 06 Blackberry. Tässä sekä Shiseido että Kiko käden päällä. Shiseidoa saa kolmena eri värisävynä, joista tämä, numero 3 on tummin.



Tässä vielä tuotteet pakkauksineen. Tuo Kikon huulirasva muuten oli todella hyvän tuntuista ja sävyjä on seitsemän, joten jos tilailette jotakin sieltä, niin tässä linkki. Nythän Kikoa toimitetaan Suomeenkin.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!