lauantai 7. kesäkuuta 2014

Omituinen tuote

Livboxissa tullut Hansaplastin Anticallus -hoitoseerumi on aika omalaatuinen tuote, siksi se ansaitsee oman postauksensa.


Seerumi sisältää karbamidia ja maitohappoa ja sitä levitetään kovettumiin kahdesti päivässä. Se on pakattu samalla tavoin kun monet huulikiillot.



Tehoa luvataan jo esimmäisellä käyttökerralla ja tuubista riittää 120:een käyttökertaan. Mitenköhän laajaa aluetta tässä mahdetaan tarkoittaa? Minun jalkani tarvitsevat tällaista aika laajalle alueelle. Seerumi itsessään imeytyi ainakin minun kovettumiini aika hyvin.

Laitan seurantatietoja kommenttikenttään, koska nyt laitoin ainetta jalkoihini ensimmäistä kertaa. Katsotaan, mitä tapahtuu, vai tapahtuuko mitään. Jos tämä seerumi toimii hyvin, niin olen enemmän kuin onnellinen!

Eilen kaupungilla. Hiukan outo kuvakulma...jalat näyttävät paksuilta ja lyhyiltä! Jaloissa Guessin nudet kiiltonahkawedget, jotka muuten ovat korkeudestaan huolimatta aika kivat jalassa.

4 kommenttia:

  1. Sulla olikin eri tuote,mut kuulostaa kivalta =)

    VastaaPoista
  2. Ensimmäisen päivän jälkeen ei mitään havaittavaa muutosta "kavioissani". Voiteen ansiota kuitenkin taitaa olla jalkapohjien kutina, joka hiukan häiritsee.

    VastaaPoista
  3. Toinen päivä: Hemmetinmoista kutikaa jalkapohjissa, mutta jatkan sisukkaasti käyttöä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!