torstai 5. kesäkuuta 2014

Maybelline Baby Skin

Nyt kun joka toinen kosmetiikkabloggaaja näyttää olevan niin otettu Maybellinen Baby Lips -huulirasvojen saapumisesta Suomeen, muuallapäin tunnetaan jo myös Maybellinen Baby Skin -sarjan Pore Eraser, jota ei kuitenkaan esim Bootsin tai Makeupalleyn sivuilla kovinkaan korkealle ole rankattu.
Nyt samaan sarjaan ainakin UK:ssa lanseerataan kaksi uutta tuotetta elokuun puolessa välissä. Instant Fatigue Blur, eli suomentaisiko tuon nyt väsyneen ihon elvyttäjäksi tai peittäjäksi, on primer-tyyppinen ratkaisu, optinen "blur"-voide, jota tulee saamaan kahta eri sävyä joista toinen on aprikoosi ja toinen ruusunpunertava. Niitä voi kuulemma käyttää sellaisenaankin tai sekoittaa siihen hiukkasen omaa meikkivoidettaan.

Tulee mieleen, että tämä tuote varmaan muistuttaa aikalailla Etude Housen primeriä, josta olen kirjoitellut täällä.

uutuuden hinta tulee olemaan alta kahdeksan puntaa, joten te loppukesästä matkaa Brittein saarille suunnittelevat ja asiasta kiinnostuneet, voitte lisätä sen ostoslistaanne :)1 kommentti:

  1. Mä tykkään tosi paljon tuosta alkuperäisestä Instant Pore Eraserista! Ostin sen alkuvuodesta Lontoosta, ja olen kyllä sitä paljon käyttänyt. :) Kiinnostaisi tuo uutuuskin.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!