tiistai 10. kesäkuuta 2014

Skin Doctors No More Pores

Skin Doctors (jota ainakin Sokokset myyvät) on yksi ihonhoidon lempimerkkejäni. Antarctilyne Plump on jatkuvassa käytössä, mutta nyt korkkasin varastoissa jo hiukan aikaa odottaneen No More Pores -voiteen, eikä sekään pettänyt. Jo parin yön jlkeen (tämä on siis yöhoito) iho näyttää selkeästi paremmalta.


Epäilin ensin, että miten mahtaa paksu voide upota ihoon, mutta hyvinhän se siihen imeytyi jättäen mattapinnan.

Voiteessa on pajun kuoresta eristettyä antibakteriaalista salisyylihappoa, joka kuorii ihon pintaa poistaen kuolleet ihosolut ja tunkeutuu karvatuppiin puhdistaen ne. Tällöin huokosten koko pienenee.

Toinen vaikuttava aine on sokeriruo'osta eristetty glykolihappo (joka on ns. "hedelmähappo" eli AHA), joka auttaa myös ihon kuoriutumisessa ja solujen uusiutumisessa, estää arpikudoksen muodostumista, pigmenttiläiskien syntyä ja madaltaa juonteita ja ryppyjä.

Laktiinihappo on maidosta valmistettu AHA, joka siloittaa ihon pintaa ja myös auttaa kuorimisessa, kosteuttaa soputasolla ja pehmentää ihoa.

Ainoa, mistä en niin pidä, on se, että voide sisältää parabeeneja, mutta muuten se lienee pieni paha, koska voide näkyy toimivan hyvin. Vielä parempi, että se pureutuu isojen huokosten syihin ja hoitoon,  eikä vain niiden peittämiseen silikonilla, mikä yleensä ei tee asiaa sen paremmaksi, päinvastoin!

Onko tuotemerkki muille tuttu?


3 kommenttia:

  1. Sokoksen verkkosivuilta ei löytynyt ko. tuotetta.

    VastaaPoista
  2. Ahaa - kannattaa varmaan kysellä myymälästä. En muista, mistä olen omani ostanut, mutta Sokoksella olen ko. merkkiä nähnyt myytävänä.

    VastaaPoista
  3. Tämä voide on muuten todella loistava!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!