sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Liikuntapäiväkirja - 43 viikkoa takana

Viimeiset Fustratunnit ovat ensi viikolla ja tähän mennessä on paukkuja kovennettu niin, että viime tunnin jälkeen otettiin niin kova intervalli crossarissa, melkein oksensin sen jälkeen. Todellakin! Oli vielä monta tuntia sen jälkeen väpättävä olo vaikka vetäisinkin palkkarin kun kotiin pääsin. Huh. Olisipa ollut noloa oksentaa ja pyörtyä vielä sen päälle.

Ohjelmaan on nyt lisätty mm. yhden jalan kyykkyjä, ja ellen olisi opetellut käyttämään pilatesrullaa treenin jälkeen, en varmaankaan pystyisi tänäänkään edes kävelemään. Lonkkien hierominen rullalla sattuu ihan hirveästi, mutta sitä ei tarvitse montaa kertaa hiertää kun eron lihaksissa huomaa heti seuraavana päivänä; kipu on poissa!

Tuo kuvan 1 liike auttaa toipumaan treenistä hyvin! Takareisiä myös rullailen, koska kyykyissä nekin rasittuvat.

Muuten en ole viiikolla ehtinyt päivittäistä aerobista osuutta hoitaa, enkä punttisalitreeniäkään tehdä. Jospa ensi viikolla sekin sujuisi jo paremmin.

MUOKS: Ai niin, sain viikolla Rotaryklubilla erään kunniamerkin, ja otetussa valokuvassa  - siis oikeasti  - käsivarret näyttivät jopa lihaksikkailta (minulla oli halterneck-mekko ylläni ja siis käsivarret paljaina)!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!