tiistai 15. syyskuuta 2015

Kuningatar Elisabeth II ja suosikit

Kirjoittelin tänne  jo aiemmin kuninkaallisten kauneustuotesuosikeista, ja nyt seuraa lisää juttua. Viime viikon keskiviikkona, 9. syyskuuta kuningatar Elisabethistahan tuli pisimpään hallinnut monarkki koko maailmassa. Juhlanpätkääkin oli, mutta ei siitä sen enempää.


Kuten aiemmassa postauksessani kerroin, kuningatar suosii Clarinsin tuotteita, ja tältä ranskalaiselta merkiltä hän myös tilasi kruunajaisiinsa asuun sopivan kuninkaallisen punaisen värin vuonna 1952.

Clarinsilla on kuitenkin ollut kuninkaallisen hovihankkijan arvo virallisesti vasta vuodesta 2007, ja kuningattaren huhutaan pitävän erityisesti myös Clarinsin Ever Matte Mineral Compact Powderista, jota hän käyttää sävyssä Transparent Fair. Olen kuullut tätä muutaman muunkin  kehuvan, eli todennäköisesti kyseessä on ihan laatukamaa!


Kuningattaren huulipunavalikoima ei tosin rajoitu ihan tuohon hänelle suunniteltuun sävyyn, vaan hän kuulemma pitää myös Elizabeth Ardenin pinkistä huulipunasta. Ardenilla on myös hovihankkijan status kuningattaren myöntämänä.


Tuoksupuolella kuningatar suosii perinteikkään Florisin tuoksuja, ja arvattavasti niistä juurikin Valkoista Ruusua (White Rose). Florisilla on ollut kuninkaallisen hovihankkijan status jo vuodesta
1820.

Vaikka kuningatar käyttääkin suhteellisen rohkeasti värejä, hänen kynsissään niitä ei nähdä. Huffington Postin mukaan kuningattaren kampaaja kirjoitti vuonna 1989 Essie Weingartenille pyytäen häneltä pullon "Balettitossuja" (Ballet Slippers), joka on ainoa kynsilakka, jota kuningatar suostuu käyttämään.



Kuningatar hankkii myös hiusharjansa hovihankkijaksi valitulta Kentiltä. Jos haluat hankkia jonkin Kentin harjoista, niitä  myy muunmuassa www.lookfantastic.com. Harjat eivät maksa maltaita! Kentin harjoja on hovissa käytetty aina siitä lähtien, kun Yrjö III myönsi firmalle hovihankkijan statuksen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!