torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukalenterin antimet, osa 2

Sitten jatkuu sarjamme paljastuksista! Ensimmäinen luukku on numero 7 ja sieltä paljastui Sensitive Concentrate -ampulli.Kahdeksannessa boksissa oli taas puolestaan kolme näytettä; Regeneration-yövoide, päivävoide ja naamio. Kosteutusta kerrakseen!


Yhdeksännen päivän ylläri sisälsi Natur Pur päivävoidetuubin.Kymmenennessä boksissa oli purkillinen Enjoy-kosteusvoidetta.Yhdestoista ylläri oli taas samalla tuoksulla varustettu täysikokoinen, silkinhohtoinen vartalovoide.Kahdennestatoista boksista löytyi yllätykseksi jouluntuoksuinen liina, jonka ohjeena oli laittaa se "lämmityksen päälle" (Heizung). En ole vielä kokeillut :) Ehkä sitten jouluaattona....Kolmannentoista boksin anti oli liftaava ampulli. Kyllä näillä varmaan iho paranee jouluun mennessä :)


2 kommenttia:

  1. Tulen vähän myöhässä kommentoimaan. Oletko jo käyttänyt noita ampulleja? Itse yritin saada sitä energia seerumiampullia auki ja lopputulos oli paljon lasinsiruja enkä sitten lopulta uskaltanut käyttää sitä. Miten tuo olisi tarkotus avata? Yritin suomentaa sitä saksankielistä ohjetta jossa ilmeisesti sanottiin, että tuo pitäisi avata painamalla siitä valkoisen pisteen kohdalta. En kuitenkaan tuolla neuvolla tuota ampullia auki saanut. Olisiko vinkkejä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä pointti, vastailen paremmin, kunhan pääsen läppärin ääreen. Yleensä ampulli katkeaa ohuimmasta kohdaltaan nätisti, mutta aina kannattaa kietoa se vaikka paperinenäliinaan sitä tehdessä.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!