perjantai 11. joulukuuta 2015

Jalat kuntoon!

Minulla on jalat, joihin valitettavasti tulee kovettumia, vaikka mitä tekisi. Vaihtaisi kenkämallia, kävisi joka viikko jalkahoidossa, käyttäisi kuorintasukkia tms. Nyt ajattelin, että kaiketi joka päivä voisi jopa jotakin tehdä, ainakin rasvata niitä. Tosin sekään ei täysin ratkaise asiaa.

Uudet aseet: entistä karheampi hohkakiviraspi ja kuorintasaippua.

Nurme on kosmetiikkamerkki, josta en ollut aiemmin kuullutkaan. Virolainen, näköjään. Törmäsin tähän saippuaan netissä, ja tilasin heti, maksoi jotakin kahdeksan euroa, mutta sama se, jos se kerran toimii, niin...

Saippua on käsintehty ja siinä on sekä hohkakivijauhetta, että jauhettua mantelinkuorta. Tällä voi pakkauksen tekstin mukaan hyvin kuurata vaikka ruohonvihreän kesällä pois jaloista paljasjalkapäivän jälkeen. Osui ja uppos.

Minä tykkään kävellä paljain jaloin, vaikka kaupungissa se voi oudolta näyttääkin. Tosin esimerkiksi roskapussin voi viedä pihan perille roskikseen vastaantulevien ihmettelemättä, mutta onpa joskus niinkin käynyt, että kun olen viettänyt iltaa kesäterasseilla ja ottanut vähäksi aikaa uudet ja hankaavat kengät pois jalastani, olen unohtanut ne pöydän alle ja lipotellut kotiin paljain varpain.

Nyt siis mennään Lemon Juice & Glycerinin jalkavoiteen tai salisyylivaseliinin (saa apteekista) ja tämän saippuan kanssa. Kantapäitten kun soisi olla pehmeämmät, sillä pahimmillaan ne rikkovat sukkahousut jo ennen kuin pääsen ovesta ulos.

Muita jalkaongelmaisia?

5 kommenttia:

 1. Kyllä täällä myös yksi jalkaongelmainen,mulla ollut jo nuoresta saakka kuivat ja kovettuu helposti

  VastaaPoista
 2. Mulla on Nurmen ruusuvesi, josta olen tykännyt ja tätäkin voisin kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Joo, erityisesti näin talviaikaan pitäisi muistaa jalatkin. Kiitos mielenkiintoisesta Nurme-vinkistä ja hyvää vkl!

  VastaaPoista
 4. Eikö se ole luonnollista, että jalkoihin tulee kovettumia? Jos iho olisi kauttaaltaan ohut ja pehmeä niin sehän vasta kengässä rakoille menisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mutta ei niiden ihan näin pahoja pitäisi olla!

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!