maanantai 7. joulukuuta 2015

Livbox, joulukuu 2015

Tänään tuli joulukuun Livbox, oletettavastikin jouluisen punaisessa kääreessään. Joulupukin punaista...


Sisältö oli ihan mielenkiintoinen, ja pitkäaikaistilaaja sai lahjaksi pienen mustan pussukan, jossa oli Philosophyn näytteitä (Microdelivery Triple Acid Brightening Peel, Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser ja Microdelivery Peel).


Muuten boxissa oli ihan käyttökelpoista kamaa, siis tämä vakiosisältö, en tosin osaa sanoa, kuinka paljon vaihtelua boxien välilllä on, mutta kyllä se selviää.Colgatelta tuli Max White One -hammastahna. Hyvä, koska olin juuri ostamassa uutta tuubia. Tämä on  parempi kuin Pepsodentin se sinertävä, joka on tullut aiemmin boxista. Ei mitenkään huono!!!

Laveralta oli mukana täysikokoinen Glossy Lips - huulikiilto, sävyni on 10 Sweet Melon, eli tuollainen ihan kiva pinkihtävä sävy, joka varmaan passaa kaikille.

Palmoliven anti boxiin oli suihkusaippua Aroma Sensatitions Feel  Glamorous, joka sisältää hellästi kuorivia ainesosia, ja tuoksuu karhunvatukalta ja Bourbon-vaniljalta. Hyvä tuoksu.

Natusan 24h Moisture -käsivoide oli kiva ylläri. Olen käsivoiteiden suurkuluttaja. Voitelin tuolla muuten jalkani ja hyvältä tuntuu, kunhan laittaa sukat yöksi jalkaan.

Cutrinilta oli Bio + Clear -hilseshampoo normaaleille ja käsitellyille hiuksille. Ei ole nykyään enää hilsettä, joten  en tarvitse.

Avénelta oli pieni tuubi Sérénage Unifying -voidetta. Taas päivävoide? Saisi tull joskus yövoidettakin. Tämä on tosinniin pieni tuubillinen, ettei sikäli harmita. Boxista tulleet täysikokoiset päivävoiteet korkkaamattomina laatikoissa hiukan harmittavat. Voihan niitä toki käyttää yölläkin, mutta yöksi tarvitsisin stydimpää kamaa.

Mitäs muitten  loodista löytyi? Ai niin, mukana oli ruutu+:n ilmaiskokeilukoodi, tumma hiusvalkki Iberolta ja Cocovin kahviraakasuklaalevy. Oikein mukavaa!


2 kommenttia:

  1. Tilasin täällä vielä toissavuonna Glossyboxeja,mutta sitten lopetin kun pari kertaa oli sama tuote (body lotion) ja meikit eivät aina sopineet värinsä puolesta. Nyt joku aika sitten taas hurahdin kun Grouponissa oli kaksi boksia yhden hinnalla mutta päätin etten tee uutta tilausta vaikka tuollaisen boksin avaaminen on aina niin jännää;D

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin tästä boksista muuten samat mut eri maku suklaassa

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!