keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Viimeisin villitys

Tänään kyllä oli palaa päre noitten kissojen takia, sillä illalla oli jäänyt pöydälle muutama joulutorttu pussissa. Aamulla ne olivat pilputtuna paloiksi lattialle ja rikki raadeltu pussi oli niiden vieressä. Grrr.

Muutenkin päivä on ollut varsin rasittava. Mistä se muuten johtuu, että yleensä kun asiat kumuloituvat (=kiire), ne kumuloituvat samana päivänä? Jokin luonnonlaki varmaan.

Mutta asiaan. Blogeissa on jo jonkin aikaa ollut kuvia hiusjakauksiin laitetusta glitteristä, enkä minäkään ollut sitten sen huonompi, kas tässä (ekaa kertaa muuten huomaan olevani kulmat kurtussa  - otsassa ei oikeasti ole ryppyjä, mitä nyt silmien välissä asustaa pieni "sibelius").


Tuosta nyt ei oikeastaan kyllä näy, että siinä on jakauksessa enemmän glitteriä kuin muualla, tai sitten ehkä ne glitterit vaan levisivät pikkujoulun tuoksinassa?

Vaan Huffington Postissa oli tänään hiukan erikoisemmasta villityksestä juttua, mitäs pidätte tästä?


Eikä tämäkään vielä ihan se radikaalein, koska arvelen, että nuo saa pestyä pois (luulisi muuten tuollaisten karkeiden partikkelien hiertävän illan kuluessa). Mitäs sanotte tästä?


Joskus oli alapään karvojen värjäily suosiossa, nyt kai brasilialainen vahaus, mutta että kainalokarvat? Minusta aika epäseksikästä, mutta mikäs minä olen sitä arvioimaan :D

4 kommenttia:

  1. Aaapuaaa! :D Värjätyt kainalokarvat??? :D

    VastaaPoista
  2. No huh noi kainalokarvat kuka tollasia haluaa ite pyrin pääseen eroon niistä niin en alkais kyl värjään tai glitteriä tunkeen

    VastaaPoista
  3. Oi oi glitterkainalot - kaikkea sitä keksitään :-D!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!