perjantai 25. joulukuuta 2015

Kuluneen vuoden suosikit, osa I

Pitääpä kerrata, mitä hyviä kosmetiikkapuolen löytöjä on kuluneen vuoden aikana tehty. Nyt äkkiseltään tulevat mieleen nämä, mutta juttu varmaankin jatkuu vielä toisessakin postauksessa.


Yksi ihan huippujuttu on ollut tämä W7:n poskipuna. Ensin ajattelin, ettei tuo värikombo sovi, mutta kaikkea muuta! Erinomainen, pysyy hyvin kasvoilla, eikä sävy muutu miksikään. Ostettu kosmetik4less:iltä, eikä maksanut juuri mitään.iHerb möi edullisesti e.l.f:in tuotteita ja sieltä tilasin tämän kulmapaletin. Pelittää hyvin! Hyvät värit myös.Christian Breton on ollut hiukan "nevöhöörd" brändi, mutta saapa noita tuotteita nykyään monesta hoitolasta Suomessakin. Tämän erittäin ihanan, hyvin jopa minunkin luomillani pysyvän hopeaan taittavan ruskean löysin, ja se näyttää petrolinsävyisen rajauksen kanssa kivalta.


Sitten löysin kiiltelevälle naamalle todellisen ihannetuotteen: La Roche-Posayn sinkkisulfaattisuihkeen, joka käy kasvovedestä ja pitää hiukan epäpuhtaan ihon mattana.


Pitää etsiä, jos löytäisi pienemmässä pullossa, olisi kivempi kuljettaa mukana. Tuote on muuten ihan tuoksuton.


Vaikkakin aina vaahtoan siitä Misshan Undereye Brighteneristä  (josta olen varmaankin kirjoitellut lukuisia kertoja), on myös tämä Joe Blascon Orange Hilite aika lyömätön tummille silmänalusille. Sävy voi näyttää äkkiseltään oudolta, mutta se toimii!

Noh, nyt joulunviettoon, sillä eilinen oli vasta harjoittelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!