tiistai 15. joulukuuta 2015

Queen of Procrastination ja loppuneita

Tässä olisi muuten aika hieno nimi blogille... Tässä hommassa olen viime aikoina ollut todella lyömätön.


Onko tuttua? Ärsyynnyin itseeni eilen, kun erään yhdistyksen pöytäkirjan teko oli vienyt jo miltei puolitoista kuukautta, ja sitten kun sen aloitin, homma ei ottanut kuin viitisen minuuttia. Se oli nimittäin kirjattu jo online mutta tarvitsi vain stilisointia.

*****
Monet kosmebloggarit kirjoittelevat lopuneista tuotteistaan arvioita, mutta minä en muistaakseni ole tätä harrastanut, joten kerta se on ensimmäinenkin. Eli tässä pläjäys.


Joltakin USA:n reissulta tuli hankittua tällainenkin. Hiukan outo konsepti kylläkin; vaikka onhan se kiva näyttää glamoröösin hyväihoiselta nukkuessaankin. Tällainen sävyttävä mineraalipuuteri tosin sotkee hiukan valkoisia liinavaatteita sängyssä. Enkä ole oikein muuten varma sen funktiostakaan. Ainakaan se ei radikaalisti muuttanut ihoani mihinkään suuntaan.

Kenelle: Iho-ongelmaiselle ekoilla treffeillä, ehkä?


Tämänkään Reviva Labsin naamiosta en osaa sanoa juuta enkä jaata. Sen pitäisi kirkastaa ihoa ja poistaa epäpuhtauksia, mitä se varmaan osin tekikin. Vetyperoksidia kun sisältää. Iherbin sivuilla on ylistäviä arvioita, joten kai se joillekin toimii.

Kenelle: Aikuiselle iholle, jossa on epäpuhtauksia.Hyvien bakteerien ja probioottien suurena kannattajana olen tykännyt näistä edullisista bulgarialaisista tuotteista, joita onkin tullut käytettyä ahkerasti. Tuotteita voi tilata esim. ebaysta, sisältävät myös ruusuvettä. Ihanaa...

Kenelle: Ihan kaikille, jo hintansakin puolesta!


Tämän Logonan seerumin piti olla liftaava, mutta liftaukseen en kovin hevillä usko. No kirurgin veitsen kautta, ehkä. Jos siis puhutaan pysyvästä liftauksesta. Hyaluronihappopitoinen voidemainen seerumi ei tosin minuun  sen suurempaa vaikutusta tehnyt. Sisältää mm. gotu kolaa, bambu-uutetta ja taikapähkinää, hyaluronihapon lisäksi. Tämän seerumin iho imaisi heti, mutta kun sen päälle yritti levittää voidetta, se alkoi rullautua alta.

Kenelle: Niille, joilla on suuri usko luomutuotteisiin (ja rahaa törsätä). Voi tietty toimia joillakin, mutta itse en uudelleen investoisi siihen.

Kenelle ei: Todella kuivaihoisille, sillä omaankin naamaani upposi helposti iso määrä tätä.


Niin, 3% oli sitten niitä yliluonnollisia, vai? May The Force be With You!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!