tiistai 8. joulukuuta 2015

Itsepäisyyttä, shoppailuvinkkejä ja muuta pöhinää

Olen täällä niiskutellut kaksi päivää; aika tönkkö olo. Krooninen sinuiitti ja vasomotorinen nuha ovat jo sinällään vähemmän kiva kombo ja aika kamalaa sitten kun ovat pahimmillaan. Varmaan salillakin ihmettelevät, että mitä toi tänne tulee yskimään ja kröhimään. Infrapunasauna on kyllä toisaalta tehnyt hyvää, mutta sieltä kun poistuu, tuntuu kuin keuhkoputket painuisivat kasaan kylmän ilman vaikutuksesta.Viime viikonlopulle osui kaksi juhlapäivääkin, joista toinen oli tietty Itsepäisyyspäivä, ja toisen takia sain ruusun <3>

Linnan juhliakin seurailin hiukan IL-TV:n välityksellä. En muuten, mutta siellä oli yhteensä neljä kahden ystäväni suunnittelemaa naisten pukua näytillä. Kauniita olivat, mutta en löytänyt kaikista kuvia. Mielestäni olisivat ansainneet enemmän julkisuutta.Ylempien pukujen suunnittelija: Kisu Korsi.Suunnittelija: Sibel Kantola.

Sitten hiukan shoppailuvinkkejä

Olen ihan unohtanut mainita Kicksin joulukalenteritarjoukset (ei, en saa tästä mitään palkkiota), mutta tässä on ainakin tälle päivälle ja parille seuraavalle mielestäni ihan varteenotettavia hintoja ja tuotteita.Jos tässä olisi Kicks ihan lähimaastossa, kävisin kotiuttamassa tuon hajuveden, sillä hinta ei ole paha. Samaten nuo kaksi seuraavan päivän tarjousta ovat houkuttelevia, vaikka juuri vasta ostinkin tuota päällyslakkaa lisää.

Että semmoista tällä kertaa! Pitää tästä lähteä ruokakauppaan ja hiukan terästyä. Jospa huomenna olisi pirteämpi päivä...

Fazerin lakuja kivassa pussissa ja Trussardin laukku, joka toivon mukaan kestää laukkujen suurkuluttajan (=minä) kourissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!