torstai 28. syyskuuta 2017

Hourglass

Hourglass on tuntemattomampi merkki Suomessa. Ulkomaisia blogeja lukeville on kuitenkin tullu ttutuksi esimerkiksi merkin öljytön Immaculate Liquid Powder Foundation, jonka minäkin hankin taannoin Italian Sephorasta.


Ostamani sävy on Vanilla, vaikka sävy Shell olisi ehkä ollut lähempänä kasvojen ihoa. Se oli kuitenkin ko. Sephorasta myyty loppuun, enkä halunnut tuhlata enempää aikaa sen hakemiseen.
Ranteen sisäpuoleiseen ihoon se kuitenkin upposi erinomaisen hyvin. Peittävyys on keskitasoa, joskin sitä voi kerrostaa ihan hyvin.

Tämän meikkipohjan kanssa kannattaa käyttää silikonista pohjustajaa, jonka päälle se liukuu hyvin. Primerit, jotka ovat kuivahkoja, kuten Urban Decayn De-Slick, eivät toimi ollenkaan, sillä Immaculate jumahtaa sen päälle jo ennen kuin sitä ehtii levittämäänkään.

Se ei vaadi puuterointia, mutta en voi sanoa, että se ihan koko päivää kestää puuteroimatta/ilman blottingpaperia, ainakaan kuumassa ja kosteassa säässä. Joka tapauksessa hyvä ostos.

Pakkauksessa tuli mukana pussukka Hourglassin omaa Veil Mineral Primeriä, joskin ehdin jo sitä purkin ostaakin. Siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!