tiistai 5. syyskuuta 2017

Ihania metallinhohtoisia chrome-luomivärejä!

Satuin seisoskelemaan Spalenmärtin COOPin kassajonossa lauantaina, ja silmäni osuivat Bronx-halpiskosmetiikkamerkin hyllyyn, ja siinä oleviin uutuusluomiväreihin, joita sai ostaa oman kokoelmansa erillisesti hankittavaan palettiin.

Hintaa noilla metallinhohtoisilla, puuterimaisilla luomivärinapeilla oli hiukan yli kolme frangia per nappi. Jono liikkui eteenpäin nopeasti, joten valintakin piti tehdä salamannopeasti ja mukaan valikoitui kolme kauniisti marmoroitua sävyä.


Ihania sävyjä, joista varsinkin tuota keskimmäistä olen käyttänyt päivisin jopa töissä!

Olen muuten ihmetellyt, kun tätä merkkiä on aika paljonkin myynnissä täällä Sveitsissä, mutta sepäs onkin sveitsiläinen halpismerkki, ja vieläpä erittäin hyväkin sellainen. Tuotteet ovat pigmenttisiä ja hinta-laatusuhde on erinomainen. Upeita värejä ja meikkivoiteissa sävyjä kuten konsanaan MACilla.

Jos reissuatte Euroopassa tai muualla maailmassa, tsekatkaapa kosmetiikkavalikoima ja tututustukaa ehdottomasti Bronx Colorsiin, jos siihen satutte törmäämään (ja varsin suurella todennäköisyydellä siihen kyllä törmääkin).

Täällä pieni juttu Alluren sivuilta merkistä. Kiinnostuitko?

2 kommenttia:

  1. Minuahan kiinnostaa kaikki edulliset meikkimerkit. Pistän tämän korvan taa, jos vaikka tulisi vastaan Puolassa, jonne olen loppukuusta menossa:)

    VastaaPoista
  2. Puola ei näytä ainakaan vielä olevan tällä listalla (kelaa sivun loppuun): http://bronxcolors.com/

    Tosin muualta niitä saa jo aina Norjaa ja Mongoliaa myöten, ja listahan muuttuu varmaan koko ajan. Linkin takaa voi katsoa myös valikoimaa.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!