sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Allure Beauty Box, elokuu, 2017

Alluren Beauty Boxikin saapui viime viikolla sisällään kaikenlaista. Katsotaanpa...


Aloitetaanpa vasemmalta: Siellä on tuubillinen Quai-merkkistä hiusvoidetta. Tämän luoja, hiusstylisti Jen Atkins on stailannut mm. Chrissy Teigenin, Kardashianien ja Hadidien hiuksia, joten hänellä on meriittiä. Quai Finishing Crème on kevyt lotion, joten sitä voi laittaa koko pituuksiin ennen föönausta. Harvemmin föönailen tukkaani, mutta ehkä pitää kokeilla.

Sen vieressä on Hey Honey I Peel Good - kuorintavoide, joka on biomimeettinen ja sisältää hunajaa. Kullanvärinen ja geelimäinen voide, joka sulaa iholle hierottaessa öljymäiseksi  - oikein ihana fiilis! Hellävaraisesti kuorivana aineena toimii ananasuute, ja siinä on myös antibakteriaalista ja anti-inflammatorista propolista ja hyviä öljyjä. Voisin ostaa täysikokoisenkin, jota myy heyhoney.com, ja koodilla ALLURE20 siitä saa 20% alennusta aina lokakuun alkuun saakka.

Takana oleva sininen paketti sisältää Skinfix Facial Cleansing Cloth - ihonpuhdistusliinoja (ei voi ihan puhua lappusistakaan, eikä kosteuspyyhkeistä, ovat paksuja ja yksittäispakattuja). Nämä vienosti kurkulta tuoksuvat liinat eivät ärsytä ihoa ja ovat käteviä vaikka salikassiin heitettyinä.

Sen edessä on Rodialin Smokey Eye Pen. Musta ja geelimäinen. Tällainen minulta jo löytyykin, tai oikeastaan kaksikin. Ne tulivat kesäkuun Red-lehden mukana Lontoosta. Oikein kiva kynä.

Etualalla oleva vihreä tuubi on Caudalie Instant Detox Mask. Viiden minuutin vaikutusaikana tämä lupaa puhdistaa ihohuokoset ja estää ilmansaasteiden aiheuttama vahinko iholla. Poistaa hyvin mustapäitä, ylimääräistä töhnää ja meikin jämiä. Naamio sisältää pehmeää savea ja kasvisöljyjä (mm. ihoa rauhoittavaa laventelia), jotka pehmittävät ihon.

Viimeisenä oikealla on Vichyn Minéral 89 Fortifying Daily Booster -seerumi. Numero 89 tulee sen sisältämästä prosenttiosuudesta mineraalilähdevedestä. Lisäksi seerumissa on glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Kuulostaapa hyvältä tämäkin.

Mikä tuotteista kiinnostaisi eniten?

2 kommenttia:

  1. Caudalien naamio kiinnostaa eniten, mua aina kiehtoo ilmansaasteita vastaan torjuvat tuotteet kun mietin, toimivatko ne ihan oikeasti oikeasti :D ( no, Suomessahan ongelma ei ole niin paha, voi olla että jos itse asuisi Aasiassa voisi huomata tän tyylisillä tuotteilla vissin eron ihon suhteen )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta koko detox-homma pitäisi määritellä. Keho ja iho itsessään hoitavat jo hommaa, joten haluaisin tietää, miten nämä ulkoiset ainekset sitä voisivat buustata. Ideioita voi olla, mutta tuoteselosteessa tämäkin voitaisiin selittää tarkemmin - siis jos sillä oikeasti on tieteellistä perustetta!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!