torstai 21. syyskuuta 2017

Muuttuuko hien haju iän myötä?

Taas on ollut muutama postaukseton päivä. Olen ollut jo viime viikonlopusta saakka flunssassa, ja onnettomuudekseni tälle viikolle osui töissä muutaman päivän neuvottelutaidon koulutus, johon olen raahautunut varsin kurjassa kunnossa, sillä en halua sitä mistään hinnasta jättää väliin. Nämä kurssit ovat aina elämyksiä, sillä on varsin hauska katsoa omia(kin) mokiaan videonauhalta. Neuvottelutaito on tekniikkalaji, ja siinä voi aina parantaa suoritustaan. Raskaita, mutta antoisia päiviä ja töistä tullessa olenkin pääsääntöisesti kaatunut suoraan petiin.


Mutta nyt siis päivän aiheeseen, joka on muhinut päässäni jo hyvän aikaa. Muuttuuko ihmisen hienhaju jotenkin iän myötä?

Minulla on ollut jo pitkään kylppärissäni Lancômen Bocage -deodorantti, jota tapasin käyttää aina opiskeluvuosina (mistähän siihenkin rahat riittivät?). Silloin se tuntui maailman parhaalta, mutta nyt se ei tunnut pitävän hienhajua kurissa sitten millään. Halpistuotteet, Rexonat ja jopa tämä Dove pesevät sen mennen tullen.

Eikä siis tarvitse olla edes mikään antiperspirantti voittaakseen ylivoimaisesti Bocagen. J anyt tähän haluaisin heittää kysymyksen: Onko jollakulla lukijoista samanlaisia kokemuksia siitä, että sama tuote ei toimikaan läpi elämän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!