tiistai 9. lokakuuta 2018

Kimallusta pimeään vuodenaikaan (Catrice)

Siinähän se meni viikonloppu. Perjantaina podin shokkitilaa, illalla meidät oli kutsuttu ystävien luo illalliselle, lauantaina oli yhdet synttärit ja illalla Eestin suurlähettilään coctailkutsut. Kirjamessuilla oli teemana Eesti, mutta messuilemaan en ehtinyt.

Sunnuntaina tuli vanha kamuni käymään ja ilta meni baarissa, josta mies meidät nouti ja kokkasi meille vielä illalla hyvän päivällisen. Siinä sitten meni aamutunneille höpötellessä (mies oli painunut jo aiemmin pehkuihin, tietty).

Sinänsä hyvä, että oli ohjelmaa, eikä ehtinyt märehtiä tätä myelooma-asiaa. Tänään oli Oma Kannassa jo sitten luettavissa siitä, joten vielä ehti tulla hiukan kauhistunut olo. Mutta minkäs sille voi.

Ehdin jossain välissä 3+1 -päivillekin paikalliselle Sokokselle, ja ostaakin sieltä jotakin. Mutta nyt tähän postaukseen juttua minua suunnattomasti ilahduttaneesta Catricen paletista, joka löytyi myös viime viikolla jostakin marketista, kun olin ruokaostoksilla.
Vasemmalla ylökkäin olevat tummat sävyt siis ovat pohjustussävyjä. Keskellä olevat neljä väriä ovat varsinaiset glittersävyt ja oikealla olevat vaaleat ovat "top coat", eli päällystyssävyt. Itse ajattelin kyllä käyttää noita sävyjä hiukan toisin.

Sähkövalossa näistä ei saa mitenkään hyviä swatcheja, mutta tässä alla yksi yritys, jossa on vasemman alanurkan kimaltavaa harmaata, sen päällä (niin, että alkuperäinen harmaa näkyy) tuota alempaa punertavaa (tämä tekee kuparinpunaiselta hohtavan kimallesävyn) ja sitten sen osan alalaidasa vielä pyyhkäisy tuota oikean alanurkan vaaleaa kultaista sävyä. Kaikki yhdistelmät siis näkyvät tässä alekkain.


Kivoja värejä erikseenkin, ja pidän eniten tuosta lilasta. Jospa saan lisättyä postaukseen kuvia ulkovalossa, jahka ilma tästä kirkastuisi.

Sävyt siinä järjestyksessä, kun ne ovat paletissa, kuvattuina päivänvalossa (vaikka haloefektiä ja kimallusta ei saakaan kameralla täysin vangittua). Kelpaahan niitä näin sekoittelemattakin käyttää!

Tässä vielä tuota lilaa (nappi siis se oikealta toinen ylhäältä) silmäluomilla. On luonnossa hiukan "räyhäkkäämpi" kuin kuvassa, mutta ei pahalla tavalla. Vedin sitä yli luomivaon. Seuraavassa postauksessa vielä toinen kuva silmät kiinni. Sopii arkimeikkiin.

1 kommentti:

  1. Hyvä,että riittää muutakin mietittävää. Ei noista paletin sävyistä oikein ota selkoa.Täytyy muistaa tsekata Catricen piste. Itse en jasanut 3+1 päivistä innostua nyt lainkaan.Kosmetiikkajoulukalenterit ovat ja varastaneet omaisuuteni:)
    Eestin suurlähettilään coctailkutsut kuulostaa vähän liian jännältä!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!