keskiviikko 10. lokakuuta 2018

LÖYTÖ: Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup

Löysin eräältä aiemmin tuntemaltani nettikauppiaalta Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh -meikkivoiteen testereitä myynnissä ja ostin parikin sopivaa sävyä. Tuli paljon halvemmaksi kuin ostaa täysi pullollinen, vaikka nämä tulivatkin USA:sta.

Vasemmalla sävy 2C3 Fresco ja oikealla 3C2 Pebble.

Tämä meikkivoide on muuten todella ohutta ja juoksevaa. Sävyt taitavat olla samat kuin sillä "tavallisella" Double Wear -meikkivoiteella, joka tosin peittää paremmin, mutta ei tämäkään siitä kauaksi jää, ja kerrostaminen onnistuu hyvin. Tuli todella hyvännnäköinen iho, eikä peitevoidettakaan kaivattu ollenkaan. Pohjustusvoiteen tosin unohdin tykkänään tästä kuvasta.
Silmäluomilla on muuten tuossa edellisessä postauksessa mainittu lila sävy. Kasvoilla sävy Pebble ja kuva otettu ilman mitään filtteriä.

Puuteriakaan tämä fluidi ei juurikaan kaivannut, edes parin tunnin päästä, jolloin minulla alkaa nenänpää vähintäänkin kiiltää, vaan ei nyt.

Vaikka meikkivoide onkin ohuensorttista, siinä on auringonsuojakerroin 30 (titaanioksidista, lähinnä, eli fysikaalinen suoja). Siinä on myös antioksidantteja ja kosteuttavia ainesosia, eli punaisten hedelmien uutteita, mm. vesimelonia, omenaa ja litsin siementä. Poimin INCI-listasta myös linssiuutteen (hyvä ihon pehmentäjä ja antioksidantti), glyseriinin, laminaria saccharinaleväuutteen (anti-aging?) ja TTF:ää, joka on Thermus thermophiluksen fermentaation tuote (lisää aiheesta täällä).

Tuote on tuoksuton ja jos minulta kysytään, tämä saa huippuarvosanat!

1 kommentti:

  1. Mulla on sävyssä 2C3 FRESCO sekä normi double wear ja tää double wear nude water fresh ja ne eivät ole samaa sävyä vaikka nimi on sama.Tulipa vaan huomattua,kun luulin ostaneeni samaa sävyä,kun sama sävyn nimi.Toki molemmat sopii mulle ihan ok.Myyjä ehdotti mulle jotain omasta mielestäni ihan mystistä sävyä,mutta kun sanoin,että tätä mulla on ollut niin sitten heti myönteli,että tämä on hyvä sävy.Jaa, a.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!