keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Nui

Tätä luonnonkosmetiikan meikkivoidetta on sen verran kehuttu mediassa, että kiinnostukseni heräsi. Minulla ei ole mitenkään hyviä kokemuksia luonnonkosmetiikan meikkipohjista, joten epäilys oli todella suuri, kehutaan netissä, mitä kehutaan.



Ainakin turkulainen Biodelly myy tätä saksalaissarjaa, mutta minun piti mennä aina Helsinkiin saakka ostaakseni tämän pullon ILM-messuilta. Kokeilemalla selvisi sävy, joka valikoitui keskivaaleaksi Intense Taiaoksi.

Minulla oli vieläkin pieni epäilys siitä, pysyisikö tämä kiiltelemättä kasvoilla, ja minulle vakuutettiin, että kyllä, hyviä kokemuksia on siinä suhteessa. Vaikka kiiltelevät kasvot jollakin tavalla nykyään ovatkin muodikkaita, minä en halua omien poskieni olevan sitä.

Pienen epäröinnin jälkeen ostin, olihan se kuitenkin messuilla kympin halvempi kuin liikkeessä.



Pumppupullossa on suhteellisen juoksevaa tavaraa, joka hetken kuluttua uppoaakin ihoon hyvin ja pysyy. Peittävyyskin on hyvä, eivätkä kasvot näytä jauhoisilta.

Biodellyn sivuilta: "Meikkivoide sisältää ihoa rauhoittavaa kamomillaa ja ravitsevaa karitevoita. Aloe vera paitsi kosteuttaa, sisältää yli 80 ravintoainetta kuten vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, entsyymejä sekä mono- ja polysakkarideja. Kasviperäinen skvalaani suojaa ja korjaa ihoa. Meikkivoiteessa on vieno vaniljan tuoksu."

OK, kuulostaa hyvältä, eikä tämä ainakaan liian rasvainen ole. Eikä se tarvitse välttämättä puuterointiakaan, tosin itse tupsautan ylle kerroksen riisipuuteria. Vaniljan tuoksua en havaitse, mutta minulla onkin nokka tukossa flunssan takia jo toista viikkoa.

Historiallista, että tässä on ensimmäinen orgaanisen kosmetiikan meikkivoide, josta pidän. Oli muuten myös messujen ainoa ostos, ja hyvä näin.

Onko tämä merkki sinulle tuttu?

PS: Arvonnan voittaja on edelleen karkuteillä, joten arvon uuden voiittajan vielä tämän päivän aikana, ellei alkuperäinen ilmoittaudu.

6 kommenttia:

  1. Hei kävin kommentoimassa sähköpostini tonne arvontapostaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, laitatko osoitteen yhteydenottolomakkeen kautta, niin saadaan paletti perille!

      Poista
  2. Minullakin on vähän huonoja kokemuksia luonnonkosmetiikan meikkivoiteista, mutta tämä alkoi nyt kyllä kiinnostaa! Laitanpa muistilistalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi tosiaankaan tuota uskonut noin hyväksi. Epäluulo oli suuri.

      Poista
  3. Itse en käytä juurikaan meikkiä ja meikkivoidetta en ole käyttänyt sitten teini-iän. Sain aina ihottuman, kun kokeilin moista, joten en sitten koskaan oppinut sitä käyttämään. Ehkä joskus vielä pitäisi kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... tässä meikkivoiteessa on mm. ihoa hoitavaa sinkkiä, joten kuvittelisin sen käyvän hyvin herkällekin iholle. Biodellysta muuten voi tilata meikkivoidenäytteitä postimaksun hinnalla, jos haluaa kokeilla: https://www.biodelly.fi/meikkivoiteet/1472-testeripalvelu.html

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!