maanantai 1. lokakuuta 2018

Rituals

Amsterdamin Schipholin kentällä on varsin hyvä Ritualsin myymälä, ja siellä taannoin piipahtaessani tuli vähäntaas tehtyä ostoksiakin. Koska olen silmänympärysvoiteiden suurkuluttaja, yksi ostos oli tietty silmänympärysvoide, jota myyjä minulle pontevasti suositteli. Line Defense Eye Lotion.

Lienenkö sitten ollut hieman uuvahtaneen näköinen saadessani tämän suosituksen, sillä tämä tuote on tarkoitettu nimenomaan väsyneille silmille.


Pumppupullosta voisi päätellä sen sisältävän jonkinlaista seerumia, mutta sepä onkin kuitenkin voidetta. Ei kuitenkaan kovin paksua voidetta. Menee kuitenkin silmänympärysiholla öiseen aikaan, kun päivällä suosin hiukan ohuempaa. Tästä jää iho hiukan nahkeaksi.

INCI-listassa ykkösenä on vesi, ja sen jälkeen tulee pelargonihapon (nonaanihappo) esteri, joka toimii viskositeetin lisääjänä ja erinomaisena ihon pehmittäjänä. Muista tehoaineista voidaan mainita skvalaani, sheavoi, jojobaöljy (joka itse asiassa on vaha), glyseriini, pantenoli, setyylialkoholi (ihon pehmittäjä myöskin, eikä saa sekoittaa "tavalliseen" alkoholiin), E-vitamiini, hyaluronihappo, Tiibetin ruusujuuri, ja auringonkukansiemenöljy. Lisäksi listassa mainitaan myrrha (mirha), jolla jotkut sanovat olevan antioksidanttista vaikutusta (johon minä en usko) ja papaiinia, jolla saattaa olla ihoa kuorivaa vaikutusta, joskaan papaiinin pitoisuus sen ollessa listan hännillä ei voi olla toimivan suuri.

Joka tapauksessa iltaisin käytettynä tämä voide tuntuu kosteuttavan silmänympäryksiä hyvin ja pieni nahkeus ei silloin haittaa. Ohjeissa neuvotaan taputtelemaan tämä voide ensin silmien ympärille, ja sitten sen päälle vielä kasvovoide, mutta jälkimmäistä en ainakaan itse kokenut enää sen yllä tarvitsevani.

Tuoksua tässä voiteessa ei ole juurikaan (tai sitten lievästi nuhainen nenäni ei sitä vain erota), joten sikälikin sitä on miellyttävä käyttää.

Onko Rituals sinulle merkkinä tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!