tiistai 16. lokakuuta 2018

GOSH Lumi Drops vs. Givenchy Mister Radiant Blush

Jotenkin en oikein ole oppinut käyttämään voide- tai geelimäisiä poskipunia, vaikka niillä juuri luulisi saavan kuulaanoloisen ihon. Ehkä vika on fiksoitumisessa puuterimaisiin tuotteisiin, koska ihoni alkaa kiillellä herkästi. Toisaalta nykyäänhän se iho saakin kiillellä hiukan, vaikka vierastan sitäkin ajatusta.

Postailin joskus aiemmin Givenchyn hauskasta poskipunageelistä täällä, ja nyt löysin varastoistani Goshin vastaavan. Goshin tuote on jostakin Sokoksen alennusmyynnistä ja siis hinnaltaan ihan toista luokkaa tuon Givenchyn geelin kanssa. Molemmat tosin geelimäisiä.



Itse tuotteina nämä kaksi poikkeavat toisistaan. Givenchyn tuote ei ole helmiäishohtoinen, kun taas Goshin tuote on ihoa valaiseva/kirkastava (vai kuinka sanan illuminating oikein kääntäisi?) ja sisältää helmiäistä (jota usein nykyään shimmeriksi kutsutaan - eikö olisi hyvä käyttää suomenkielisiä vastineita saman kielisissä teksteissä?). EDIT: Illuminating ->  heleyttävä, kiitos kommentista alla!

Sävykin on molemmilla erilainen. Givenchy on selkeämmin puhdas punainen, kun taas Gosh persikkaisen sävyinen.

Jotenkin couperosaiho pitää pohjustaa todella hyvin, ettei tuollainen kirkas punainen tekisi sitä entistä couperoisemman näköiseksi. Siinä mielessä persikka antaa paremman hehkun tällaiselle iholle.



Helmiäinen taas tuo ihon pinnan epätasaisuuden esimme (kuvat kämmenselältä). Pätee myös ihon suuriin huokosiin. Ei ole niin helppoa valita poskipunaakaan...

Kevyt puuterointi lpikuultavalla puuterilla tosin Goshin geelin yllä parantaa tilannetta, MUTTA - tällöin on geeliä oltava aika paksusti alla, muuten väri katoaa. En saanut tilanteesta kunnon kuvaa, valitettavasti.

Käytätkö sinä mieluummin nestemäisiä, voidemaisia vai puuterimaisia poskipunia?

2 kommenttia:

  1. illuminating on varmaan heleyttävä;) Heh. Mä olen innostunut näistä nestemäisistä poskipunista.Voidemaisia en saa hyvin häivytettyä ,mutta nää nestemäiset saa.Tai sitten ne vaan imeytyvät meikkisieneeni. Tosin puuterin jälkeen sattaa tehdä mieli laittaa vielä ripaus puuterimaista poskipunaa päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, heleyttävä onkin hyvä vaihtoehto! Editoin tekstiä.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!