perjantai 19. lokakuuta 2018

Mielenkiintoisimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2018

Lista vaihtoehdoista on pitkä ja siinä missä jotkut loppuvat aikaisin, toisia tulee markkinoille. Varoitus: Joissakin linkeissä saattaa olla listaus sisällöistä. Kaikki nämä kalenterit ovat toimitettavissa Suomeen.

Luonnonkosmetiikan ystäville on tarjolla oma kalenterinsa Green People -merkiltä. Hinta on 75 puntaa eli noin 85 euroa, ja sen saa omakseen täältä.


Asos on tuonut markkinoille mielenkiintoisen kalenterin, jonka tilaamista vakavastikin harkitsin. Tuotelistassa on mielenkiintoisia tuotteita, ja täältä näet unboxing-klipin (tuotelistaus sen alla). Hintaa on 76,99 euroa. Kalenterin voi tilata täältä. Asos myy myös edullisempaa, 12 Days Countdown -kalenteria (vain 12luukkua) hintaan 28,99 euroa, sekä korukalenteria hintaan48,99 euroa (huomatkaa, tämä on alennettu hinta!).
Kylpylämerkki Elemis on tuonut markkinoille kalenterin, jossa on upea sisältö. Hinta on 150 puntaa ja sen saa omakseen täältä.


Marks & Spencerin joulukalenteri ilmestyy 6.11., ja hinnaltaan se on 35 puntaa ja saat omasi sillä hinnalla, kunhan ostat kosmetiikkaa, kodituotteita tai vaatteita 35 punnalla. Omasi voit tilata täältä. Sisällössä on mm. Nuxe, Eyeko, REN ja l'Occitane.


Net-a-Porter on julkaissut suoranaiset luksuskalenterin, jossa on mielenkiintoisia tuotteita. Kalenteri maksaa 176 euroa ja löydät sen täältä.


SpaceNK:n kalenterissakin on todella mielenkiintoinen sisältö. Hintaa sillä on 250 puntaa ja omasi voit tilata täältä.


Selfridges myy omaa, l'Oreal-konsernin tuotteita (Urban Decay, Lancôme, YSL...jne.) sisältävää Glam Sparkle -kalenteriaan hintaan 130 puntaa. Sisällön pääset tsekkaamaan tästä ja kalenterin voit tilata tästä.

Samasta paikasta voi tilata myös Charlotte Tilburyn joulukalenterin hintaan 150 puntaa...


....tai The White Companyn kylpylätuotteita sisältävän, niinikään 150 puntaa maksavan kalenterin (KLIK).


Joko ehdit hankkia oman kalenterisi?

6 kommenttia:

  1. Harkitsen Asosin kalenteria ja jos mulle tupashtaa joskus 20 % alekoodi niin tlaan.Mulla on kahtena viime vuonna ollut Asosin kalenteri.
    Tuota Mark & Spenceriä en saanut viime vuonnakaan tilattua,kun mulla vaan herjas,että Suomeen ei voida lähettää. Silti toiset sanovat ostaneensa.
    Mulla on jo ihan liian monta kalenteria. Joka joulu vaan menen hullummaksi kalenterien suhteen.Mulla ehkä(en myönnä,mutta ehkä;)) on jo 5 kosmekalenteria. Oli kaikkia alekoodeja vaan ja sitten yksi haksahdus Skincityn kalenteriin,kun huomasin sellaisen kaupan ekaa kertaa ja siellä mun silmiin lävähti skincity skincarekalenteri.Googletin ja luin,että myydään loppuun n. 24 tunnissa. Niin sittenpä päätin tilata.
    Noita kalentereita on aivan hirveästi!!
    Toi Asosin 12 luukun kalenteri tuli myyntiin jo kesällä .Oli tarkoitettu vissiin lomamatkalle lähtijälle.Mulla oli toi kalenteri,kun sain sen n. 13 eurolla.Ei paha hinta, sisältö oli kyllä hyvä!

    VastaaPoista
  2. ps. editoi Elemis kalenterin hintaa,kun jos sen 15 punnalla saisi ni oliskin huh huh!:)

    VastaaPoista
  3. En ole vielä yhtään kalenteria yhtenäkään vuonna ostanut, vaikka kyllähän tässäkin esitellyt kaikki mieltä kutkuttaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ASOSin kalenteri näyttää sisällöltään todella varteenotettavalta. Päädyin kuitenkin itse Glossyboxin kalenteriin, jota ei valitettavasti toimiteta Suomeen (eli haen sen).

      Poista
  4. Joo, kyllä mää pysyttelen teejoulukalentereissa. :D Mun lompakkokin kiittää. Houkuttelevia kyllä kosmetiikkakalenteritkin on.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!