perjantai 7. kesäkuuta 2019

Kasvovoidetesti sokkona - voide 6

Sokkoutettu kasvovoidetesti on edennyt kuudenteen ja viimeiseen voiteeseen. Katsotaanpa, mitä siitä testaajamme sanoivat.

Testaaja I

Voide nro 6
Väri: Valkoinen
Tuoksu: Parfyymimäinen tuoksu. Aivan liian vahva. Aiheutti päänsärkyä ja tuoksui iholla pitkään.
Tuntu: Voide on täyteläinen. Tiukkaa tavaraa, jopa jankkia. Kuitenkin selkeästi voide, ei balm.
Imeytyvyys ja sopivuus itselle: Voide sopi omalle iholle hyvin ja imeytyi kivasti. Ei tarvinnut kerrostaa. Ei rullannut. Riitti yöksi ja päivällä tajusin laittaa ohuen kerroksen, joten toimi päivälläkin. Imeytyessään aiheutti mukavan napakoittavan fiiliksen. Voiteen pinnalle oli erittäin mukava levittää meikkivoidetta. Ei haitannut meikin kestoa.
 
Fiilikset:
Tykkäsin voiteen tuntumasta, koostumuksesta ja tehoista paljon. Lisäksi bonusta napakoittavasta ja erityisen hyvästä meikinalustoimivuudesta. Mutta tuoksu oli ehdoton ei.
 
Arvosana: Tällaisenaan tuoksun kanssa 1. Miedommalla ja nuorekkaammalla tuoksulla 10.
 
Veikkaan, että kyseessä oli yli 40v tarkoitettu voide. Tuntui selektiiviseltä. Hinta-arvio 50 euroa.
 


Testaaja II

Purkki 6. Tuoksu- Kalliin tuoksuinen tämäkin ja näyttää tuhdilta, näytettä on pienempi määrä tai sitten tämä vaan ei ole riittoisaa ollenkaan.Imeytyy tosi hyvin . Alle kyllä tarvii seerumeita. Arvosana 8


Testaaja III


6.
Onko tämä muka kasvovoide? Tuntuu enemmän primerilta. Tosi paksua ja silikonista. Levitin kasvovoiteen tapaan, mutta jäi kirraamaan ja murustui jo levitettäessä, joten oli pestävä pois ja aloitettava alusta vanhalla tutulla kosteusvoiteella. Ei jatkoon :D

*****

Tämä taisi olla testin kallein voide. Ranskalaista kosmetiikkaa, jonka tunnistaa jo tuoksustakin, mikä on tyypillistä sen maan kosmetiikalle.
Kuvakaappaus valmistajan sivuilta.

Tämä kosteusvoide sopii käytettäväksi aamuin ja illoin. Minusta se kosteutti ihoa aika mukavastikin. Sitä suositellaan käytettäväksi seerumin päällä, mutta mielestäni se toimii aika hyvin itsekseenkin.

Voide sisältää mm. glyseriiniä, perillaöljyä, kasviuutteita ja xylitolia.

Hinta on 50 ml purkille vajaa 60 EUR. Minun voiteeni tosin oli saman kokoisessa tuubissa.

Kiitos vielä kerran kaikille testaajille!

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi, tämä oli minulle ihanaa pohdittavaa, en ole töissä ja tykkään kosmetiikasta.Että jos sulla on töitä mulle antaa niin voin ottaa vastaa,vitsi vitsi
    siis testaajana.LOL

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!