lauantai 1. kesäkuuta 2019

Kasvovoidetesti sokkona - voide 1

Jokin aika sitten kuuluttelin osallistujia täyssokkoon kasvovoidetestiin ja kolme henkilöä ilmoittautui. Lämmin kiitos siis heille heidän panoksestaan. Lähetin jokaiselle testattavaksi kuuden voiteen näytteet ja nyt julkaisen tulokset yksi voide kerrallaan. Koko kuuden voiteen sarja piti sisällään niin selektiivistä kosmetiikkaa kuin edullista markettikosmetiikkaakin, ja kaikkea siltä väliltä. Paljastan nyt ensimmäisen voiteen ja arviot siitä. Juttu jatkuu aina yksi voidenäyte per postaus. Jatkossa arviot ovat samassa järjestyksessä, eli arvioijien järjestys pysyy samana (I-III).

Katsotaanpa, mitä mieltä oltiin voiteesta numero 1. Jutun lopussa myös paljastan, mikä se voide oli.

I testaaja antoi myös itsestään taustatietoja:
 • kaikkia kokeilu 1* yövoiteena ja 1* päivävoiteena; osana päivistä voiteen päälle tuli tosin meikki, mutta kaikkina ei
 • minkään voiteen alla ei käytetty missään vaiheessa seerumia tai hoitovesiä; joidenkin alla kuitenkin ohut kasvovesisuihke, jonka annoin imeytyä/kuivua ennen voiteen levittämistä
 • tykkään, että voiteet jättävät hieman tahmean fiiliksen levityksen jälkeen, joten annostelin kaikkia useita kerroksia (eli aika runsaasti)
Oma ihoni on 34-vuotiaan pintakuiva kuivanpuoleinen sekaiho, joka on taipuvainen pieneen määrään finnejä. Jonkin verran couperosaa, ei kovin herkkä. Kaksikymppisenä ihoni oli hyvin kuiva ja käytännössä täysin ilman epäpuhtauksia. 
Kaikki testin voiteet sopivat iholleni. Mistään ei tullut herkkyysreaktiota. Kaikki imeytyivät. Muutaman testikerran perusteella ei voinut huomata niiden aiheuttavan epäpuhtauksia.

Hän kirjoitti voiteesta numero 1 näin:


Voide nro 1
Väri: Kellertävä, oranssiin vivahtava
Tuoksu: Hedelmäinen. Erottuu selvästi, muttei tuoksu liikaa. Tuoksusta tulee mieleen Granierin 2000-luvun vaihteen shampoot tai hedelmäpommijugurtti.
Tuntu: Voide on kevyt. Geelin ja voiteen välimaastossa. Geelimäisyys tuo keveyttä ja liukkautta.
Imeytyvyys ja sopivuus itselle: Imeytyy kivasti ja on hyvin kerrostettavissa. Imeytyminen tuntui hyvältä iholla, hieman kihelmöi. Ei lähde rullaamaan, vaikka kerrostaa ja hieroo. Voide oli vähän liian kevyttä itselle ja vaikka kerrosti, ei riittänyt ihan yövoiteeksi.
Fiilikset:
En pidä runsaan määrän silikonien tuotetunnusta, joten oli kiva, että geelimäisyys ei tarkoittanut silikonimaista tuntua. Testin tuotteista tässä oli eniten K-beauty-tunnelmaa. Tykkäsin voiteen tunnusta. Tuoksu oli kiva, mutta epäilen, että alkaisi tökkiä pidemmän päälle. Vähän liian kevyt.
Arvosana: 7
Voiteen kohderyhmä luultavasti reilu 20-vuotiaat. Veikkaan hintaluokkaa 15-20 euroa.

Testaaja II:n mielipide:

Purkki 1. Tuoksu - Miellyttävä hedelmäinen mangoa? Koostumus-kevyt ,mutta kosteuttava imeytyy hyvin.Tuntuu,että ehkä on silikoneja mukana. Tuoksu tuo mieleen Herbina sarjan mangotuotteet ja epäilen olevan markettikosmetiikkaa koska kallliit voiteet eivät tuoksu tältä vai tuoksuvatko.Tykkään kyllä tuoksusta tosi paljon .Voidekin on kiva.Parasta tässä on siis tuoksu vaikka se ei vakuuta voiteen olevan hyvä. muuten tosi kiva.Arvosana-7

Testaaja III:

1.
Mieto persikkainen tuoksu. Veikkaisin edulliseksi brändiksi tuoksun perusteella. Liukas. Imeytymisen jälkeen sileä pinta, silikonia? Yksi kerros ei riittänyt ja toinenkin jätti vähän kirraavan tunteen, vaikka ihon pinnassa tuntui liukas kerros.
Mineraalimeikki kakkuuntui ja liejuuntui tämän päällä. Ohut mattameikkivoide alkoi myös kiillellä päivän mittaan otsan kohdilta. Molemmat meikit levittyivät nätisti kyllä tämän päälle.


Testaaja III luokitteli tämän voiteen kolmanneksi parhaaksi testipurkkien sarjassa.

*****

Mikä siis tämä voide oli?

Olin ajatellut, että kaikki voiteet sopivat yökäyttöön, mutta en varmaankaan ilmaissut itseäni tarpeeksi selvästi, sillä käyttäjät olivat testanneet näitä myös päiväkäytössä.


Voide numero 1 oli Soap and Glory 6-in-1 Moisture Lotion 365 for Daily Youth. Korkkasin tuubin vasta testiä varten ja nyt olen käyttänyt sitä itsekin, ja voin vain todeta, ettei se mikään hullumpi ole ollenkaan. Siinä on peptidejä, glyseriiniä, hyaluronihappoa, hyviä öljyjä, skvalaania ja ruusu-uutetta sekä antioksidantteja (persikka ja gojimarja). Myös jonkin verran silikoneja. Hinta on noin 12 GBP.

Mitä sanovat testaajat ja muut lukijat tähän?

7 kommenttia:

 1. Apua, en mä testannut muuta kuin yökäytössä:) ja tämän kohdalla osuin aika oikeaan ja tykkään yhä ,kun tiedän hinnan ja merkin

  VastaaPoista
 2. Sitä vaan,että kyllä mä tajusin,että yövoiteena testataan.Mulla voidetta kuluu kerralla paljon,myös kaulaan,joten joten helposti ne kulutin:)

  VastaaPoista
 3. Luin vielä omat paperille kirjoitetut kommentit tästä,niin mulla luki myös ulkonäkö perus ja öljyjä?kyllä.tykkäsin tästä voiteesta kyllä ihan. ja ei mua haittaa,jos mun tiedetään olevan testaaja;)
  Ilahduin kun en ollut ihan väärässä vaikka sitä odotellessa:) Tää on jännää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin todella pidin tätä jännänä testinä ja oikein odotin tuloksia!

   Poista
 4. No juu,olen yhä liekeissä ja odottanut näitä tuloksia.Olen lukenut postauksiasi,mutta en ole kommentoinut mitään...kun tätä mä olen odottanut ja odotan yhä:)seuraavia voidetuloksia

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!