perjantai 31. toukokuuta 2019

NOTD

Nails of the Day! Pitkästä aikaa. Kirjoittelin taannoin käsivoidekokeilusta kynsien parantamiseksi, ja taitaapa se todella toimiakin. Ainakaan eivät kynteni liuskoitu kuten ennen. Täytyy mennä hakemaan Tescosta toinen tuubillinen ko. voidetta.

Viime vuoden puolella oli tabloideissa sensaationhakuisia kirjoituksia, siitä, miten Meghan Markle oli rohjennut käyttää valkoista kynsilakkaa ja täten uhmata kuningattaren linjausta neutraalin kynsilakan suosimisesta.

Tuskinpa se oli mitään uhmaamista, vaalea ja nude kynsilakka saa nimittäin valkoihoisenkin kädet näyttämään hieman jopa likaisilta, puhmattakaan sitten kontrastista Mehganin kaltaisen mulatin iholla. Tällöin itse lakkakin vaikuttaa valkoiselta, vaikka se olisi "ihon väristä" (kaukaasialaisille, eli valkoisille, siis). Tässä alla hyvä esimerkki.
Lakkana on tänään Mavalan sävy 56 Riga. Mavalan lakoissa on myös todella hyvä kiilto, eli välttämättä ei tarvitse päällyslakkaa ollenkaan. Pullot ovat makuuni sopivan pieniä, eikä hintakaan kirpaise. Kerrankin joku sveitsiläinen asia on suhteellisen edullinen!

Mitäs pidät? Suositko itse värillisiä lakkoja vai kuningatar Elisabethin mukaan nudeja sävyjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!