torstai 30. toukokuuta 2019

Hyvä ja superedullinen peitevoide

Tässä on korealainen peitevoide, jota minun piti oikein makustella vähän aikaa ennen kuin sen täysin hyväksyin. Nyt se on käytössä vakituisesti.


Voide on The Face Shop Liquid Veil Concealer ja se maksaa posteineen eBayssa alta seitsemän euroa, eli on todella edullinen ja suhteellisen isossa tuubissa, jossa on jonkinlainen vaahtomuovinen levitin.

Peitevoide on enemmän voidemaista kuin nestemäistä, vaikka nimi antaa ymmärtää toista. Se sisältää mielenkiintoisia aineita, kuten havaijilaista savea (estää kiiltelyä), titaanidioksidia (fysikaalinen aurinkosuoja), butyleeniglykolia (humektantti), ginsengiä (ihoa parantava), kamomillaa (rauhoittava), rosmariiniuutetta (antimikrobinen antioksidantti), timjamiuutetta (antiakne, huokosia supistava, ihoa puhdistava), kvinoauute (ihoa parantava) ja glyseriiniä (humektantti). Ihan mukava coctail siis.

Voide levittyy hyvin, eikä karkaa helposti juonteisiin, mutta on kuitenkin pigmenttistä ihan sopivassa määrässä, eli peittää hyvin.

Tuotetta on tarjolla muutamia sävyjä, ja periaatteessa kaikki sävyt ovat oletettavasti myös vaalealle suomalaiselle iholle sopivia. Oman tuubini sävyä ei näy, koska päälle on tällätty jokin leima. Muistan ostaneeni sen kuitenkin setin tummimpana sävynä, mutta en ole varma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!