tiistai 21. toukokuuta 2019

The Inkey List

Huomasin jo joku aika sitten että The Ordinary on saanut haastajansa, jonka nimi on The Inkey List. Kävin apteekissa ostamassa shampoota, ja eksyin merkin hyllyyn ja ostin kuin ostinkin pullon ryppyseerumia...
Tarkkasilmäisen huomaavat, että pakkauksessa on jopa selostettu miten sana "collagen" ääntyy!


Heti ensiksi katse kiintyy informatiiviseen pakkaukseen, jossa on hieman enemmän tietoa, kuin The Ordinarylla pakkauksissaan on. Tietoa ei tarvitse hakea netistä, jossa se on kyllä suurimmaksi osaksi The Ordinarylla näkyvissä.Voiko sen enää selvemmin sanoa? INCIssä on peptidejä, joilla on mahdollisesti ryppyjä siloittavaa vaikutusta. Sanon mahdollisesti, sillä mitään kovin kattavaa tutkimustietoa ei tietääkseni ole tässäkään takana. Vain vahvoja viitteitä asiasta.


Ostamani seerumi tuntuu hyvältä iholla. Se on kirkasta ja juoksevan geelimäistä. Vain aika näyttäää, miten se tehoaa (olemassa olevia ryppyjä se ei varmaankaan oikaise, mutta jospa estäisi uusien syntyä sentään). Hinta taisi olla hiukan yli seitsemän euroa, jos oikein muistan.

The Inkey Listiä saa näköjään tilattua ainakin Asos-nimisestä nettikaupasta ja eBaysta. Googlailemalla varmaan löytyy muitakin paikkoja. Hyvä kilpailija The Ordinarylle!

1 kommentti:

  1. The Inkey List kiinnostaa minua kovasti, koska siitä on ollut juttua aika paljon mm. Mrs Ginger Beayty -nimisen brittilaisen "aikuistubettajan" kanavalla. Olisi hauska vertailla, kun olen henkeen ja vereen the Ordinary -tyttö;) Kiitos vinkistä ostopaikkojen suhteen!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!