tiistai 14. toukokuuta 2019

Guerlain Radiance in a Flash

Tällainen tuli hankittua jo jokunen aika sitten, mutta on jäänyt korkkaamatta. Nyt kokeilin. Kyseessä on siis ihon pikaheleyttäjä, joka on kaupan suhteellisen. pienessä tuubissa (15 ml).Tämän kullanhohtoisen, juoksevan geelimäisen voiteen luvataan tiukentavan ihoa ja antavan sille hehkua ja sitä voi käyttää joko sellaisenaan tai meikin alle kosteutetulle iholle.

Kostauttavia aineita tämä kyllä itsessäänkin sisältää, eli ne tavalliset (hyaluronihappo ja glyseriini). Koostumuksensa ansioista se uppoaa ihoon hyvin, eikä rullaudu meikatessa. Käyttöohjeissa neuvotaan käyttämään "aamuin ja illoin".


Eilen illalla Skypetellessä mies kysyi, että onko Skypessä päällä joku filtteri, kun minun naamani näytti täysin sileältä ja rypyttömältä. Filtteri??? Harvinainenpa oli kohteliaisuus.... 😁  Naamaani on kyllä vuosien varrelta katseltu Skypen kautta, mutta että tällainen viesti... Tuskinpa se kuitenkaan tämän voiteen tehoa oli, mutta pakko oli mainita kuitenkin. Ehkä tämä alustus piti kuitenkin meikin aika hyvin kurissa.

Tuoksuallergikoille voi vaan taas mainita, että guerlainmaiseen tyyliin tuoksu on mahtava tässäkin tuotteessa. Tykkään kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!