maanantai 13. toukokuuta 2019

Holika Holika 3 Seconds Starter

Jos totta puhutaan, en ole korealaisen kosmetiikan parista löytänyt mitään todella huikeaa tuotetta, joitakin meikkijuttuja lukuunottamatta. Toisaalta kokeilu on ollut aika edullista, mutta innostus on aikoja sitten jo hiipunut. En voi olla myöskään miettimättä sitä, että mikä toimii korealaisella, ei varmaankaan toimi esimerkiksi suomalaisella. Testataanhan lääkkeetkin eri rotujen erilaisen metabolian vuoksi eri roduilla.


Tätä tuotetta on hehkuteltu ainakin erinäisissä blogeissa, eli se piti sitten hankkia kokeiltavaksi. Suosiosta kieli sekin, että saatavuus oli aika hankala, mutta korealaisesta Jolsesta se löytyi postikuluineen noin kahdeksalla eurolla. Tämä on siis se hyaluronihappoversio. Kaksi muutakin tyyppiä löytyy.

Ensimmäinen tuntuma oli hiukan plääh, mutta pitäähän tätä kyllä kerrostaa, eikä se sittenkään riitä kunnolla kosteuttamaan, mutta auttaa siinä sentään hiukan. Katsotaanpa, mitä se sisältää (lähde: skincarisma)
Niin, en oikein tiedä, laittaisinko tähän rahani toista kertaa, vaikka se ei pankkia rikkonutkaan. Ei se nyt ihan huonokaan ole - näin liki pullon jo käytettyäni  - mutta varmaan rahansa voi sijoittaa viisaamminkin kuin keskinkertaisiin tuotteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!