perjantai 24. toukokuuta 2019

Smashbox Photo Finish Lid Primer

Tässä luomivärinpohjustajassa on kaikki voittajan ainekset ainakin näin ensituntumalla. Hieman sävyä tasoittamaan luomien väriä ja sopivan rasvaton tuntu, joka voisi olla hyvä pitämään luomivärin paikallaan.


Olen nyt käyttänyt tätä parisen viikkoa, enkä voi kuin huokaista. Aluksihan se tuntuu hyvälle, on ehkä aika kuivaa levittäytymään kunnolla luomilla, mutta luomien pohjustaminen ennen tätä seerumilla auttoi.

Vaan auttoiko sittenkään? Pidän periaatteessa ihonsävyisistä luomiprimereistä, joita voi käyttää myös sellaisenaan, mutta tämä karkaili pahasti luomivakoon päivän mittaan. Oliko sitten syynä pohjalle laitettu seerumi vai mikä, mutta ilman seerumia tämän primerin tasainen levitäminen oli aika hankalaa, eli se jäi läiskikkääksi.

Primer on pakattu putkiloon, jossa on - miksi näitä nyt sanotaankaan - no siis tällainen levitin:

Sori sottaisuus, mutta kuva on parin viikon käytön jälkeen IRL (enkä tarkoita Irlantia lyhenteellä).

Ei tälläkään saa ihan tasaista ja kattavaa peitettä luomille. Jos käyttäisi sen lisäksi jotakin Beauty Blender Micro Miniä, se saattaisi onnistuakin, mutta siinä hommassa on oltava vikkelä, sillä tämä kuivuukin nopsaan. Toisekseen ainakaan minä en kiireisenä ihmisenä todellakaan ala tössötellä naamaani aamuisin kovin kauaa ennen töihin lähtöä. Kosmetiikan käytön on oltava mahdollisimman vaivatonta.

Lopputulema on, että pidän tätä pohjustusainetta aika keskinkertaisena, mikä oli hiukan pettymys. Ehkä talvisin ja kuivemmalla kelillä se toimii paremmin, mutta ainakaan minun rasvoittuvilla luomillani se ei toimi. Kuiville luomille en edes halua suositella, sillö sen levitys on aika tuskallista, ainakin jos haluaa tasaisen pohjan.

Onko lukijoissa tästä tuotteesta pitäviä? Kuulisin mielelläni eriäviäkin mielipiteitä.

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!