perjantai 28. kesäkuuta 2019

Vestige Verdant

Jostakin kauneusboxista tuli joskus virolainen turvenaamio, josta pidin kovasti. Se oli vaan aika pieni tuubi, enkä edes muista, olenko siitä täällä kirjoittanutkaan. En muista edes merkkiä.

Nyt satuin lukemaan jostakin lehdestä tästä niinikään virolaisen Vestige Verdantin turvenaamiosta, ja kun selvisi, että toimittavat tuotteitaan myös tänne Irlantiin, oli sellainen miltei pakko tilata.

Tämän firman tuotteet ovat heidän omien sanojensa mukaan luonnonkometiikkaa, enkä voi väittää vastaankaan, sillä ainakaan tässä naamiossa ei pitäisi olla muuta kuin vettä ja turvetta. Naamion luvataan vapauttavan elimistöä haitallisista kuona-aineista (näinköhän...), kiinetyttävän ihoa,  ja siloittavan ryppyjä (taas ahaa...), lievittävän allergista ja ärtynyttä ihoa ja aknea ja tasapainottavan ihon  rasvaisuutta. Naamiota levitetään kasvoille paksu kerros mukana olevalla spaattelilla, ja sen annetaan vaikuttaa kolme minuuttia.Sen jopa luvataan hidastavan syöpäsolujen syntyä ja palauttavan ihon pH:n. No, turvehan lienee hiukan hapanta, joskin iho osaa ihan itsekin pyrkiä optimaaliseen happamuuteensa, mutta ehkä tällä tarkoitetaan tilannetta, jossa ihoa on puunattu (turhaan) liian voimakkailla puhdistusaineilla.
Tummanpuhuvaa mönjäähän se on, mutta virkistäähän se ihoa. Tasoittaa myös oman ihoni öljyisyyttä.

Naamio on suhteellisen hintava. 50 ml:n purkki maksoi muistaakseni 46 euroa, mutta se toimitetaankin sitten kuriirilla kotiovelle. Tapa, josta en suuremmin pidä, koska harvemmin olen päiväsaikaan kotona lähetystä vastaanottamassa, joten tämänkin jouduin noutamaan kaupungin keskustan drop-off -pisteestä.

Toinen asia, mistä en pitänyt oli laatikon styrox-fyllinki. Voisi ajatella, että luonnonkosmetiikkamerkki käyttäisi jotakin muita, ekologisempia pehmusteita lähettäessään tuotteita.

Onko tämä merkki sinulle tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!