sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Nannies and grannies - työnhakuvinkki

Suomessa on paljon työttömiä, joten tässä englannin kielen taitoisille hyvä työvinkki. Iästä ei tule pulmaa, mutta jotakin tähän sopivaa koulutusta olisi hyvä olla. Ja ajokortti.

Photo by Rod Long on Unsplash

Nyt ei ole kyse au paireista. Britanniassa lastenhoitaja on erittäin arvostettu työntekijä, eikä palkkakaan yleensä ole hullumpi. Aina parempi, jos on jonkinlainen hoitoalan koulutus ja suosituksia plus se ajokortti.

Palkan lisäksi saat yleensä asunnon ja auton käyttöoikeuden. Viikonloppuisin nämä nannyt monasti buukaavat itsensä kuulemma täysihoitoon jonnekin kylpylään, joten vapaa-aikakin lienee hyvin rahoitettua ja mukavaa.

Kuulin myös, että viime vuosina on yleistynyt se, että yhä vanhemmat ihmiset hakevat lastenhoitajiksi, ja se on ymmärtääkseni myös todella arvostettua, toisin kuin korkea ikä yleisillä työmarkkinoilla monissa maissa.

Ihan vaan siis vinkkinä  - jos olet työtä vaikka, vapaa lähtemään ja hakemaan uusia kokemuksia ja täytät vaatimukset, kannattaa tsekata tämäkin mahdollisuus!

1 kommentti:

  1. Kiehtova ajatus että itsekin jo eläkeläisenä hakisi tuollaiseen työhön. Vaan eipä minusta olisi lähtemään yksin vieraisiin oloihin kun perhekin on nykyisin lähellä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!