keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Kasvovoidetesti sokkona - voide 5

Nyt olemmekin jo päässeet testituloksissa toiseksi viimeiseen purkkiin. Onko lopussa luvassa edullista vai kallista, se selviää kohta!

Testaaja I


Voide nro 5
Väri: Vaalean kellertävä, ehkä pieni määrä hehkuainetta (micaa?)
Tuoksu: Hedelmäisen kukkainen. Sopivan mieto. Miellytti omaa nenää.
Tuntu: Keskitäyteläinen+ voide. Klassinen voidemainen tuntu, ei geelimäisyyttä, öljymäisyyttä tai limaisuutta.
Imeytyvyys ja sopivuus itselle: Tuntuu ravitsevalta jo kädellä. Liukuu iholle kivasti, imeytyy hyvin ja voi kerrostaa. Ei tosin täyteläisyyden takia juuri tarvitse kerrostaa. Ei rullaa. Tuntuu kaikin puolin juuri omalle iholle sopivalta. Riittää siis hyvin yöksi. Päiväksi annostelin vahingossa liikaa, mutta ohuempana kerroksena olisi ollut oikein passeli. Vaikka annostelin runsaasti, ei haitannut meikin kestoa.
Fiilikset:
Tykkäsin kaikin puolin oikein paljon. Ainoastaan tuoksu olisi voinut olla hieman miedompi ja pieni määrä hehkuainetta oli turha.
Arvosana: 9
Veikkaan voiteen kohderyhmän olevan 30- ja 40-vuotiaat kuivaihoiset. Hintaluokka varmaan noin 30 euroa.

Testaaja II

Purkki 5. Tuoksu - Kallis ja hyvä tuoksu.Ylellinen. Koostumus- Balmin ,tuhdin näköinen.paksua ja rasvaista.Ei tunnu kalliilta,mutta yövoiteeksi passelia.Oikeastaan en tykkää, aika neutraali olo jäi. En ostaisi.Kuivalle iholle hyvää, tämä ei voi olla kallista.Tuntuu perusvoiteelta.Iholle jää kalvo,tai jotenkin lähmäinen,ei kiva.Ehkä ,jos alle on tarkoitettu seerumi niin kalvo on hyvä asia ja lukitsee kosteuden. Arvosana 6

Testaaja III

5.
Kellertävää, rasvaista ja paksua, tuoksuu aika lailla samalta kuin edellinen voide. Olisivatko saman tuotteen päivä- ja yöversio? Ei sovellu meikin alle ei sitten mitenkään. Koskaan ei ole näin rasvainen iho ollut jo muutaman tunnin jälkeen meikkaamisesta. Yön aikana imeytyi ja aamulla iho pehmeä. En kyennyt käyttämään päivällä, joten jätin yökäyttöön, jossa toimii paremmin.

*****

Mietin pitkään, sisällytänkö tämän voiteen testiin.Uteliaisuus voitti. Voide on Lidlin Cien-merkkinen Q10 Anti-Wrinkle Night Cream.


Voiteen INCIä joutui hiukan kaivelemaan netistä. Voiteessa on mm. glyseriiniä, kaakao- ja sheavoita, E-vitamiinia, ubikinonia (Q10), allantoiinia, kofeiinia, hyaluronihappoa, pantenolia ja kasviuutteita.

Voide on mielestäni aika tuhtia, mutta toimii ja on hintaansa verrattuna todella löytö.

Yllätyitkö?

6 kommenttia:

 1. Muiden arvioita lukiessa mietityttää, onko minulla kaikki aistit ihan kunnossa, kun ollaan koettu tuotteet niin eri tavalla. :D Mutta ehkäpä tämä todistaa, että pitää vain löytää omalle iholle toimivat tuotteet. Tämä oli kyllä todellakin löytö! En siedä avopurkkeja pakkausmuotona, mutta ehkäpä tällaisen löydön kanssa voisin joustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se myös mieltymyksistä kiinni. Yksi ei siedä tuoksua, toinen haluaa voiteen imeytyvän täysin, kolmas taas haluaa sen jättävän iholle kalvon jne.

   Poista
  2. Itse asiassa varmaan juuri mieltymysten mukaan kosmetiikkaa ostetaan.

   Avopurkkeihin voi hankkia spatulan.

   Poista
  3. Tai spaattelihan se on - suomeksi.

   Poista
 2. Testistä löytyi sittenkin Lidlin voide:) vaikka pohdin,että ei varmasti löydy.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!