maanantai 3. kesäkuuta 2019

Kasvovoidetesti - voide 3

Tämä voide olikin sitten ihan eri tyyppinen kuin aiemmat kaksi. Katsotaanpa, mitä testaajamme siitä pitivät.

Testaaja I


Voide nro 3
Väri: Oranssiin taittava kellertävän vaalea.
Tuoksu: Tuoksui hajusteettomalta, eli apteekin rasvoille tyypilliseltä raaka-aineiden tuoksulta
Tuntu: Voide oli liman ja voiteen välimaastossa, vähän inhottava. Keskitäyteläinen-.
Imeytyvyys ja sopivuus itselle: Tuote imeytyi hyvin ja pystyi kerrostamaan. Ei rullaa. Kosteustehot riittivät sekä yöksi että eivät olleet liikaa päiväksi.
Fiilikset:
Yökäytön jälkeen iho näytti kivalta ja tuntui kimmoisalta (plumped). Aamupesulla iho tuntui kuitenkin vähän kuin siinä olisi ollut muovikalvo. Tuotteen limaisuus ja muovisuus eivät miellyttäneet, vaikka sinänsä tuote toimi tarkoituksessaan. Haen tuotteilta arkeen jonkinlaista elämyksellisyyttä, jota tämä ei yhtään tuonut.
Arvosana: 4
Veikkaan jotain apteekin vähän paremmista perusvoiteista, hintaluokassa noin 10 euroa.


Testaaja II

Purkki 3. Tuoksu- Luonnonkosmetiikkaa selvästi tuoksultaan, ei hyvä tuoksu,mutta toisaalta luotettavan tuoksuinen ,että luonnon aineksia selvästi.Näytttääkin luonnonkosmetikiikalta väriltään. Koostumus- tosi kivan tuntuinen iholla ja öljyinen mukavalla tavalla,varmaan kallista.Arvosana 8


Testaaja III

3.
Notkeampaa ja ohuempaa kuin kaksi edellistä. Venyvää. Hajusteeton? Apteekkikosmetiikkaa?Pinta jää tahmeaksi "glyseriinisellä" tavalla ennen imeytymistä. Levittyi vaivatta. Jättää ihon pehmeäksi ja mineraalimeikki levittyy nätisti tämän päälle, nestemäinen meikkivoide lähtee rullaamaan levitettäessä. Luulisin olevan keskihintainen tuote.

*****
Ja sitten taas paljastus. Tämä tuote on Detria Arctic Arbutin. Suomalainen tuote, joka sisältää Lapin superyrttejä, eli pakurikääpää, mustikkauutetta ja sianpuolukasta saatavaa arbutiinia. Valmistajan mukaan se:

 • - Estää ja hidastaa ihon kollageenin haurastumista.
 • - Ehkäisee couperosa-ihon punoitusta
 • - Häivyttää ihon pinnallista verisuoniverkostoa
 • - Suojaa UV-säteilyn haitoilta
 • - Poistaa ja vaalentaa maksaläiskiä sekä ruskeaa liikapigmenttiä

Tuoteselosteesta voidaan noteerata mm. sheavoi, glyseriini, manteli-, oliivi-  ja avokadoöljy, hyaluronihappo ja nuo edellämainitut Lapin yrtit.
Kuvakaappaus valmistajan sivuilta.

Voide myydään pumppupullossa ja hinta 50 ml:n pullolle on tällä hetkellä 29,90 EUR (tarjouksessa, alkuperäinen hinta on 49,90 EUR).

Yllätyitkö arvioista?

3 kommenttia:

 1. Nyt meni kyllä oma arvaus aivan metsään. :D Tätä ei ole aiemmin ollut itsellä, ja tietääpä nyt, ettei itse kannata sijoittaa. :)

  VastaaPoista
 2. No ei yllättänyt,että oli 100 % luonnon tuote.Mulla on joskus varmaan 10 vuotta sitten ollut Detrian arbutiini-seerumia,mutta en ole hinnan takia ostellut.Olisin kyllä voinut ostaa tarjouksesta.Nyt on kyllä voidevarastot niin täynnä,että en saisi ostella lisää.(Ostelen silti;))

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!