torstai 10. syyskuuta 2020

Kesäkurpitsatagliatellit ja Aurajuusto-katkarapukastiketta

 Tässä on pikaruokaa parhaimmillaan, ja gluteeniton vaihtoehto! Helppokin valmistaa.




Kesäkurpitsatagliatellit ja kermaista Aurajuusto-katkarapukastiketta 2:lle


1 keskikokoinen kesäkurpitsa

Kastike:
1 pala Aurajuustoa
n. 1 dl kermaa
töräys ketsuppia
1/4 - 1/2 tl cayennepippuria (tai maun mukaan)
180 g pussi pakastekatkarapuja.

Sulata katkaravut ja valuta ne lävikössä

Pese ja kuivaa kesäkurpitsa. Viiltele se pitkittäin veitsellä, jotta saat juustohöylällä tai mandoliinilla ohuita, pitkiä suikaleita. Kuullota suikaleet halutun kypsiksi teflonpannulla.

Valmista kastike kasarissa murustamalla sinne juusto ja kaatamalla kerma päälle. Tämäkin onnistuu parhaiten teflonpohjaisessa. Kuumenna seos kunnes juusto sulaa sekoittaen tarvittaessa vispilällä. Tarkista maku ja lisää vasta maustamisen jälkeen katkaravut. Kastike saa olla mausteista. Älä enää keitä katkarapujen tarjoamisen jälkeen.

Tarjoa kuumana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!