maanantai 23. toukokuuta 2022

Physicians Formula (vielä iHerbin toivelistaa ja pari ostosarviota)

Kukapa meikki-intoilija ei tuntisi Physicians Formula -merkkiä sen niin ihanalta auringolta tuoksuvan Butter Bronzerin kautta (kuva jutun lopussa)? Merkki on ollut Suomessakin marketeissa kaupan jo useita vuosia, mutta valikoima ei ole niin laaja kuin se on ulkomailla, tai varsinkaan USA:ssa. Korjatkaa, jos olen väärässä.

Joskus aikoinani, ennen kuin tuotesarja tuli myyntiin Suomessa, ostin iHebistä merkin tussipäisen silmänrajauskynän. Muistaakseni se oli ihan hyväkin. Siitä on tosin aikaa. 

Nyt viimeisimpiä hankintoja on merkin kolmen silmänrajauskynän sarja. Nämä kaikki ovat ruskeasävyisiä, ja kaksi vaaleinta niistä on helmiäisiä. Kesämeikkiin oikein passeleita sävyjä ovat.





Kynät ovat ns. automaattikyniä, ja väripötkylä sisällä on aika pehmeä, joten väri levittyy nätisti silmien ympärille, mutta sitä ei saa kiertää kovin ulos tuubistaan, ettei kynän kärki katkea (kuten arvata saattaa, katkaisin jo yhden...). Pysyvyys on paras tuolla mattasävyllä ja se tarraa kyllä hyvin ihoon.

Nämä kynät eivät tainneet kuulua iHerbin valikoimiin, vaan ne lienevät olleet peräisin joko Cocopandasta tai Lykolta. Myyväthän noita tosin monet muutkin nettikaupat.

Mitäs muuta mielenkiintoista haluaisin kokeilla merkiltä? IHerbin valikoimista löytyy ainakin seuraavaa... Kuvakaappaukset ovat iHerbin sivuilta.

Happy Booster Glow & Mood Boosting Blush sävyssä Rose on kyllä todella herkullisen näköinen poskipuna!

Vanhasta tutusta Butter Bronzerista on myös tarjolla herkullisen näköisiä limited edition -versioita, kuten tässä alla.


Kuvassa limited edition Sugar. Ihan kuin se olis jotenkin halkeillut keskeltä kuvassa, mutta eihän kai näin voidemaisen koostumuksen omaava puuteri halkeile...?

Merkillä on myös ihonhoitotuotteita. Katsotaanpa niistä kiinnostavimmat.

24-Karat Gold Collagen Oil sisältää mm. marula-, vadelmansiemen-, avokado ja auringonkukkaöljyjä sekä glyseriiniä että kosteuttavaa vegaanista kollageenia. Täh? Miten kollageeni voi olla vegaanista? Ihan sivuraide tähän postaukseen, mutta jos asia kiinnostaa, törmäsin tällaiseen juttuun aihetta sivuten netissä. Toinen lähde kertoo, että vegaanista kollageenia voidaan nykyään tehdä geneettisesti muunnelluista hiivoista ja bakteereista, linkki juttuun täällä. Jutussa on kyllä ainakin yksi nyrjähdys: hiuksissa ja kynsissä ei ole kollageenia, vaan ne muodostuvat pääasiassa keratiinista, mikä on eri asia.

Tässä kultasarjassa on myös mielenkiintoinen huuliseerumi sekä silmänympärysvoide ja kasvovoide. Näitä kaikkia on terastetty niasiiniamidilla ja ensiksimainitussa on myös kaakaovoita. Lisäänpä toivelistalle...


Voidemaiset ihonpuhdistustuotteet kiinnostavat aina, ja tässä on versio, jossa on muodikkaasti matchaa ja joka sisältämänsä mandariininkuoriöljyn vuoksi varmaan tuoksuu upealta. Valitettavasti se ei ole sitrusallergikoille hyvä.

Lisäksi merkillä on mm. muuta värikosmtiikkaa, mm. erittäin hoitavilta kuulostavia huulipunia. Koko iHerbin Physicians Formula -valikoiman pääset tsekkaamaan täältä

Niin, se Butter Bronzer... Omani on ollut kovassa käytössä ja harmikseni tuo pakkaus on niin heppoinen, että lukitus rasiasta meni heti kättelyssä.


Vaikka pannu näkyy, siinä on vielä jonkin verran kulutettavaa. Käsilaukkuuni en sitä tällaisenaan kuitenkaan uskalla laittaa, ettei se hajoa ja sotke laukun vuoria. 

Tämä on kyllä maineensa arvoinen, eli pitää hankkia uusi, kun tämä loppuu. Levitin on kyllä pakkauksessa aika käyttökelvoton, käytän aina tasapäistä paksua sivellintä tämän levittelyyn.

Onko merkki sinulle tuttu?

3 kommenttia:

  1. Mulla on nuo kynät ruskeana sekä mustana. Ihan loistavia koska eivät leviä raskaaseen luomeen! Edullinen pakkaus ja huippu laatu! Merkillä on ihania kosmetiikkapakkauksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Ja ihana tuoksuisia tuotteita, kuten tuo Butter Bronzer!

      Poista
    2. Pakko kysyä: Onko siinä sinun mustassa setissäsi myös samaan tapaan yksi matta ja kaksi helmiäistä kynää? Musta helmiäinen rajauskynä lienee aika harvinainen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!