sunnuntai 29. toukokuuta 2022

Gosh Under Eye Primer - miniarvio tuotteesta

Tällainenkin tuli hankittua siinä toivossa, että silmänalusrypyt häivyttyisivät. Ei se ihan mikään turha ostoskaan ollut, tosin ilmankin tulee toimeen.Pieni nappi sisältää, kuten arvata saattaa, varsin silikonipitoista voidetta. Siinä ei ole paksua pigmenttiä, mutta se vähäkin tasoittaa silmänaluksen sävyä jonkin verran.

Voidetta kannattaa laittaa silmien alle säästeliäästi. Ei se kovin helpolla juonteisiin pakene, mutta tekee kyllä pakkeloidun vaikutelman, jos sitä annostelee raskaalla kädellä.

Voiteessa on valoa heijastavia partikkeleita, joten jos on kovin painuneet silmänaluset, kannattaa voide levittää vain sille painuneelle osalle, varoen sen ympärystä. Muuten efekti saattaa olla täysin päinvastainen kuin tavoiteltiin.

Koska voide on silikonivoittoinen, on vältettävä vesipohjaisia peitevoiteita sen päällä, sillä ne saattavat rullautua pahemman kerran. Valitse siis silikonipitoinen peitevoide, jos sellaista tarvitset tämän päälle.

Toinen vaihtoehto on tietty käyttää tätä peitevoiteen päällä, joskin silloinkin toimiminen riippuu paljolti käytetystä peitevoiteesta.

Parhaiten tämä toimii ehkä puuterimaisten silmänalustuotteiden kanssa, kuten Paesen tai Kat Von D:n silmänaluspuutereitten parina.

Muuten, voiteen kuvauksissa mainostetaan viilentävää vaikutusta. No, mitään sellaista en kyllä huomannut 😎.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!