tiistai 10. toukokuuta 2022

Kosmetiikkashoppailua iHerbillä

Tein pitkästä aikaa tilauksen iHerbille. Viimeisin tilaus taisikin tulla Irlannin kotiin, mutta siellä tullaus on hiukan työläs juttu joten en paljoa ole iHerbiltä viime aikoina ostanut, vaikka olen ollut Suomessa. Pääsi vähän unohtumaan! Kunnes nyt hoksasin, että nykyään iHerbin sivuilla hinnat ovat euroissa ja sisältävät jo kaikki verot ja tullimaksut! Helppoa kuin heinänteko ja siellä edelleen brändivalikoima on suuri ja hinnat tuttuun tapaan edulliset. Käytän taatusti enemmän tätä jatkossa! Katsotaanpa, mitä hankin.


Tämä oli se, mitä menin sinne alunperin ostamaan. Eli Advanced Clinical Vitamin C+ Ferulic Acid -suihketta. Tämä sisältää paljon hyviä aineita, merkillä on paljon muutakin mielenkiintoista ja ferulahappo + C-vitamiini ovat nyt niin kovin pinnalla olevia ihonhoitoaineita. Suihkeessa on myös mm. glyseriiniä ja peptidejä. Ihmettelin kirkasta lasipulloa, mutta suihke säilynee paremmin, kun pitää sen valolta suojattuna.


Toinen kasvosuihke (kuten huomaatte, olen aika ihastunut tällaisiin nykyään) on Andalou Naturalsin Clementine + C -suihke, jossa on mm. kosteuttavia polysakkarideja, C-vitamiinia, glyseriiniä, aloe veraa ja paljon muuta hyvää iholle. Edullinen, iso pullo!


Sitten vähän korealaista kosmetiikkaa, josta en niinkään ole innostunut, mutta tämä vaikutti mielenkiintoiselta koska se on hyytelömäistä etanaseerumia sisältävää suihketta. Farmstay It's Real Escargot Gel Mist sisältää paljon muitakin hyviä aineita, joten tuskin maltan odottaa, että pääsen illalla kokeilemaan.


Korealaisen Frudian voiteita löytyi iHerbin kokeilupakkausten osiosta matkakokoina. Tässä on keltainen Citrus Brightening Cream, lila Blueberry Hydrating Cream ja vihreä Green Grape Pore Control Cream


Edelleen kokeilupakkauksia... Vasemmalla ylhäällä De la Cruz Vitamin E Cream, sen alla korealaisen Innisfreen Green Tea Capsule Recipe Pack -yönaamio ja oikealla Heritage Store Rosewater & Glycerine Hydrating Facial Mist -spray. Kiva kokeilla ensin, ennenkuin sitoutuu ostamaan täysikokisen tuotteen.


PrescriptSkin Vitamin C Trial Set sisälsi putsarin, seerumin ja kosteusvoiteen yksinkertaisessa pakkauksessa.


Sitten aina niin tarpeellinen silmänympärysvoide ihan uppo-oudolta merkiltä: Idealove I see You(th) Super-Ferment Eye Cream sisältää mm. peptidejä, keramideja ja fermentoituja ainesosia, joten hyvältä kuulostaa! 15 g tuubi on aika iso, tällainen myytäisiin Euroopassa jo täysikokoisena, luulen ma. Täysikokoinen on palttiarallaa tuplasti tämä, ja sen kuluttamiseen minulla taitaisi mennä vuosia 😎😂. Alta pari euroa tästä on hyvä hinta.


Vielä laatikossa oli Weledan Sheer Hydration Daily Crème -pikkutuubi. Voide sisältää mm. viikunapäärynäkaktus-uutetta ja saffloröljyä.

Tulikohan siinä kaikki? Noita kokeilupakkauksia muuten saa ostaa vain yhden per asiakas.

Kiinnostaisiko erityisesti kuulla käyttökokemuksia jostakin näistä?

2 kommenttia:

  1. Jees, kiva kun olet "testannut" iHerbin, olen toisinaan miettinyt sitä, mutta juurkin tullaaminen yms. on ärsyttävää, joten mahtavaa, jos on hinnoissa jo suoraan! :) Nyt uskaltaa joskus jotain tilata testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei mitään ongelmaa, nyt tuli jo toinenkin paketti sieltä ja vanhaan tapaan ovelle saakka! Valikoima iHerbissä on ainakin kosmetiikan osalta mielestäni kasvanut huimasti, eli kannattaa käydä katsomassa!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!