perjantai 27. toukokuuta 2022

Kirkkaita värejä!

Tänäkään vuonna en pääse Royal Ascotiin, koska rokotukset ovat vielä erittäin vaiheissa (saanut vasta kaksi, kaikki, jopa vauvana saadut sellaiset menivät siis nollille tuossa kantasolusiirrossa, joten kaikki menee uusiksi). Eli ei tarvitse vaivata päätään asuvalinnoilla. 

Suuri osa kesämekkoja jäi Dubliniin säilytykseen, enkä kuunaan sieltä lähtiessäni arvannut, että tulisin punkkaamaan näinkin kauan Suomessa. Siispä nyt on hyvä syy (seliseli) ostaa hiukan uutta kesäkledjua! Sivutuotteena tuli hankittua parit uudet lukulasitkin.

Minun vaatekaappini koostuu aikalailla mustista vaatteista, mutta on siellä väriläiskiäkin, eli lähinnä juuri ne vaatteet, jotka jäivät odottamaan paluutani Irlantiin.

Kuvakaappaus: ellos.fi

Vihreä väri on suosikkini tällä hetkellä! Minulla oli hirveä pakkomielle hankkia vihreä mekko, ja sellainen löytyi Ellokselta. Jenny on mekko nimeltään, ja sävy on jotenkin mielestäni vielä kirkkaampi luonnossa kuin tuossa kuvassa.


Bonprix.fi myy kahta kirkkaanväristä mekkoa. Harkitsen ostamista, vaikka nuo värit, tai ainakaan tuo violetti, eivät ihan omiani olekaan. Joskus tosin pitäisi rikkoa rajojaankin, vai mitä? Kuvakaappaukset bonprix.fi

Zalandolta löytyisi tuohon keltaiseen mekkoon sopiva nahkalaukkukin.  Merkki on ranskalainen Lancaster. Kuvakaappaus Zalando Lounge FI.

Kuvakaappaus: Vestiaire Collective

Minun ei ikinä pitäisi selata Vestiaire Collectivea, koska aina löytyy jotakin hankittavaa! Tämä Lancel-merkkinen nahkalaukku kiinnitti katseeni ja menin tarjoamaan siitä, ja se "jäi käteen", eli odottelen sitä saapuvaksi! Väri on  i-h-a-n-a  ja laukku tulee sopimaan mainiosti tuon vihreän mekon kanssa ja ehkä violetin mekon myös! Lisäksi viileämmiksi päiviksi asuun joko valkoinen puuvillainen neuletakki (löytyy varastoistani) tai ehkä valkoinen pellavapaita (hankintalistalla), ja asu on täydellinen! Tuon vihreän mekon kanssa sopii myös musta neuletakki, ja niitä minulla on useampiakin.
Kuvakaappaukset: H&M. Tällä firmalla on myynnissä pellavapaitoja. Oranssin värinen ja vihreä sopisivat myös tuon violetin mekon kanssa.

Kuvakaappaus: Bassol Optic

Kuvakaappaus: Selectspecs

En osannut päättää, kummat vihreät pokat ottaisin, niin otin molemmat. Kadottelen ja rikon lasejani jatkuvasti, joten saahan niitä olla useammat (seliseli taas...). Yhdet Missonin pokat jäivät kyllä vielä kaivelemaan (alla), vaikka pinkki ei oikein värini olekaan. Saattaa olla, että ostan nekin vielä.

Kuvakaappaus: Bassol Optic

Kenkiä en aio ostaa enää yhtään, sillä käytän kuitenkin aina mekkojenkin kanssa samoja Aldon korkeavartisia lenkkareita, joissa on 6 cm:n piilokiilakorko. Minulla on niitä usea erivärinen pari, ja lisääkin ostaisin. Aldolla on varsin koristeellisiakin malleja ja ne ovat todella mukavat jaloissa.
Nämä sandaalit olisivat varsin kauniita, ja sortuisin varmaan myös ostamaan, jos niissä olisi korkeampi (kiila)korko! Kuvakaappaukset zalando.fi

Tässäkin on varsin kauniit kengät. Korko saisi olla tosin piirun verran korkeampi. Kuvakaappaus: zalando.fi

Olen myös kuolannut oranssista laukkua, eikä ihan mitä tahansa laukkua, vaan juuri tätä Bottega Venetan ihanuutta. Käytettyinä niitä ei Vestiairessa (vielä) ole, ja uusi maksaa yli kolme tonnia (se isompi malli siis), joten pitää harkita tarkkaan, sillä se suurinkaan ei ole kovin suuri. Tunnetusti suosin isompia laukkuja.

Kuvakaappaus: Bottega Veneta

Löysin vielä Zalandosta oranssisen mekon, enkä voinut vastustaa kiusausta ostaa se. Mekko on Niza-merkkinen. Kuvakaappaus on hiukan huono...

Kuvakaappaus: Zalando.fi

Olen myös hankkinut erityisesti silmämeikkiä varten kirkkaita luomivärejä ja rajauskyniä. Nyt vaan puuttuu taito käyttää niitä!

Puhutteliko joku näistä väreistä/vaatteista/kengistä/rilleistä erityisesti sinua?

2 kommenttia:

 1. Ihanan värisiin vaatteisiin ja muuhun olet rohkeasti satsannut. Usein tulee itsekin kuljettua turhan mustissa, harmaissa ja muutenkin tylsissä tamineissa. Käytän samaa periaatetta, jos ei pysty valitsemaan kahden välillä, niin ottaa molemmat! Sitten ei ainakaan jää harmittamaan se toinen, joka jäi ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut niin harmaa vuosi tämän sairauden takia, että ihan pakko on satsata johonkin piristävään, olkoon se nyt sitten vähän väriloistoa, jota voi sitten höystää niillä vanhoilla mustilla tamineilla.

   Nyt oli sentään värikkäitä kenkiäkin tarjolla, tosin vähemmän nahkaisia sellaisia. Muistan muutama vuosi sitten, kun lontoolaisen ystäväni kanssa kiersimme pari viikkoa Lontoon kenkäkauppoja läpi yrittäen löytää hänelle Ascotiin vihreät kengät. Jos jostakin, niin Lontoosta olisi luullut sellaisten löytyvän, mutta vesiperä tuli.

   Niin, nuo Bonprix'n mekot, eivät ne onneksi olleet kuin vajaa 23 euroa kappale. Saapa nyt sitten nähdä, miltä näyttävät päällä.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!